iPhone Xda Simcity 2000 oynamak icin Windows 95 kuruldu

iPhone X’da Simcity 2000 oynamak için Windows 95 kuruldu

Hacking Jules isimli YouTuber, Emulatör yardımıyla iPhone X model akıllı telefonda Simcity 2000 oynamak için Windows 95 kurdu.

Daha evvel bazı iPhone modellerinde de emulatör yardımıyla kullanıcılar Windows 95 kurmuş ve Windows Xp kurduklarına şahit olmuştuk. Ufak bir fare kullanımıyla aslında tüm iPhone’larda kullanılabilir. Şimdi ise Hacking Jules adına sahip bir YouTuber, iPhone X cihazına Windows 95 kurduğunu gösteriyor.

Aslında alışık olduğumuz durumu bir üst seviyeye taşımayı başaran Youtuber, Windows 95‘in içerisine efsane şehir kurma oyunu olan Simcity 2000‘ide kurmuş. Kurmakla kalmayıp canlı canlı oynamış ve bu durumun videosunu alarak göstermiş. Elbette tüm başarının sahibi Hacking Jules demek doğru olmaz. Zaten bunun yöntemi birçok yerde bulunuyor. Yinede iPhone X’a ilk Windows 95 kuran olduğu kesin.

https://youtu.be/_d04nP2hebU

Bilmek isteyenler için belirtelim, Windows 95 kurmak için Power DOS uygulaması gerekli. Yinede programla hemen Windows 95 kuramazsınız. Kurabilmek için DOS sisteminin nasıl işlediğini bilmeniz ve tüm yazılımsal optimizasyonları yapmanız şart.