iPhone Xc konsepti uygun fiyatli ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri11

iPhone Xc konsepti, uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor [Galeri]

iPhone X’in tam anlamıyla yeni bir yol çizdiği ve diğer yıllarda Apple’ın amiral gemi modelleri olacak yeni teknolojiyi gösteriyor. Bunla beraber, iDrop News kısa süre önce iPhone X’in başlangıç seviyesi modellerini ne şekilde etkileyeceğini gösteren bir yeni konsepti gösterdi.

Elbette ilk bakıştı iPhone Xc düşüncesi biraz saçma gelebilir fakat iDrop News, iPhone X’in özellikleriyle donatılmış ekonomik fiyatlı bir iPhone’un tüketiciler ve Apple için cazip nedenlerinin olduğunu belirtiyor.

Her geçen gün çerçevesiz akıllı telefon üreticileri biraz daha artıyor. Bu bakımdan Apple’ın akıllı telefon fiyatları çok pahalı olduğundan diğer rakip firmaların satışları daha fazla artış gösterebilir. Apple ise bu durumun önüne geçmek için çerçevesiz telefonunun ekonomik fiyatlı modelini çıkarıp piyasaya sürebilir.

Mesela maliyeti düşürmek adına OLED yerine LCD panel kullanılabilir.

iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri1 iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri2 iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri3 iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri4 iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri5 iPhone Xc konsepti uygun fiyatlı ve renkli bir iPhone X hayal ediyor Galeri6