oneplus 5T vs iphone x

iPhone X ve OnePlus 5T Testi Kullanıcıları Bir Hayli Şaşırttı!

Bu yılın en çok konuşulan telefonu iPhone X ve OnePlus’ın son amiral gemisi OnePlus 5T hız testinde karşılaştırıldı.

Youtube’da yayımlanan bir videoda iki telefon arasında hız testi uygulandı. İki telefona da geleneksel olarak uygulamaların başlatma hızı vb. testler uygulandı. Uzmanlara göre ise Apple’ın akıllı telefonlarının Android tabanlı telefonlara nazaran oldukça farklı bir işletim sistemi ve donanıma sahip olduğunu bildirdi. Bu nedenle bu iki alandaki telefonların karşılaştırılmasını Armut ile elmanın karşılaştırılması olarak görülüyor. Buna rağmen teknoloji severler telefonları karşılaştırmaktan geri durmuyor.

iPhone X ve OnePlus 5T Kafa Kafaya!

SuperSAF TV tarafından hazırlanan performans karşılaştırma videosunda cihazların ne kadar hızlı olduğu, uygulamaları açarken gösterdikleri tepkiler ölçüldü. Günlük hayatta kullandığımız basit uygulamalar karşılaştırıldığında her iki modelde de pek bir fark görülmedi ancak test oyunlara gelince iPhone X bir tık daha önde görülmeye başlandı. Ayrıca 4K video işleme konusunda karşılaştırılan telefonlarda OnePlus 5T iPhone X’in gerisinde kaldı.

Snapdragon 835 işlemci yüksek kalitede video işlemede geri kaldı. İşlemcinin bu alanda iyi tasarlanmadığı ve Apple A11 işlemcinin gerisinde kaldığı görülüyor. Test sonuçlarına göre OnePlus 5T uygulamaları başlatma ve çalıştırma alanında ufakta olsa önde görülüyor. Bellek yönetimine gelecek olursak ise iPhone X sahip olduğu 3 GB RAM ile geride kalıyor. Sebebi ise düşük RAM sebebiyle darboğaza uğraması gösteriliyor.

İşte Karşılaştırmaya Dair Video;