iPhone X 24 Kasimda Turk Telekomda On Kayit Basladi

iPhone X, 24 Kasım’da Türk Telekom’da, Ön Kayıt Başladı!

Türk Telekom farkıyla iPhone X, 24 Kasım günü Türk Telekom mağazalarında raflarda yerini alacak. 17 Kasım gecesi başlayan ön kayıtlar www.turktelekom.com.tr adresinden yapılacak.

Göz alıcı bir ekrana sahip olan iPhone X‘i 24 Kasım günü Türk Telekom mağazasında satın almak mümkün. Ön kayıtların bu gece başlayacağını duyuran TT, ayrıca iPhone X’in yanı sıra beraberinde iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de satıyor. Ön kayıt bırakmak isteyen kullanıcılar, www.turktelekom.com.tr adresi üzerinden ön kayıt bırakabilirler.

Türk Telekom adına akıllı telefon satışlarının kullanıcılara en uygun yolla sunduklarını söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal: “Türk Telekom olarak, Fırsat bu Fırsat mottosuyla, en yeni mobil teknolojilere sahip ürünleri, en kolay ve en uygun ödeme metotlarıyla müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Apple tutkunlarının merakla beklediği iPhone X de bu doğrultuda mağazalarımızda yerini alacak. Üstelik müşterilerimiz eski cihazlarını getirdiklerinde, 4000 TL’ye varan indirimle iPhone X’e sahip olabilecekler. Ayrıca Türk Telekom müşterileri mobil, ev telefonu veya evde internet faturalarına ek olarak bu tekliften faydalanılabilecek” dedi.

Ayrıca belirtelim Türk Telekom, 23 Kasım gece 00:00‘da Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek iPhone etkinliği ile sürpriz hediyeler sunarak iPhone X satışına başlayacak.

ESKİ TELEFONUNU GETİRENLERE 4000 TL’YE KADAR İNDİRİM

Türk Telekom’un açıklamalarına göre, eski cihazlarını Türk Telekom mağazalarına getirip iPhone X alan kullanıcılar için tam 4000 TL’ye kadar indirim uygulanacak. Bu akıllı telefon yenileme kampanyası hakkında bilgi almak isterseniz, www.turktelekom.com.tr veya herhangi bir TT mağazasından teknik bilgi alabilirsiniz.

1510919735 iPhoneX 01 1510919734 iPhoneX 02