iphone se 1
iphone se

iPhone SE çok büyük bir indirimle satışa çıktı

Apple‘ın küçük model sevenleri için çıkarmış olduğu iPhone SE cihazlarını web sitesinde şok indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar..

iPhone SE, genel anlamda 4 inçlik bir ekran ile küçük telefon sevenler için gelen bir model oluyor. Apple çok uzun bir zamandır bu telefonu çıkarmış ve tercih edilen bu akıllı telefon yeniden piyasaya çıkıyor. Apple’ın ABD konumlu online mağazası, stokta kalan SE modellerini indirimli bir şekilde yeniden satışa çıkardı.

32 GB’lık model 249 dolar olurken, 128 GB‘lık model ise 299 dolar oluyor. Orijinal fiyatların 32GB’lık modelde 349 dolar, 128GB’lık modelin ise 449 dolar olduğu görülüyor. Böylelikle ciddi bir indirimin söz konusu olduğu açıkça ortada diyebiliriz.Gücünü A9 yonga setinden alan iPhone SE, 12 MP’lik arka kamerası ve Touch ID, Live Photos ve 4K video özellikleriyle de ilgi çekiyor. Telefonun şimdilik iOS’un en son sürümünü kullandığını belirtelim.

Apple’ın SE satışlarını yeniden başlatmasının sebebi tam olarak bilinmiyor olsa bile, kullanıcıların memnun olduğu ve kötü bir yorumun olmadığını belirtelim.