iPhone SE2 render Ben Geskin 3D CAD 1 1

iPhone SE 2 Tasarım Görüntüleri Çıktı

Apple, uzun bir zaman konuşulan ve birçok kişi tarafından merak konusu olan küçük bir iPhone çıkarımı konusunda sona yaklaştı. Büyük ekran dışında küçük ekran severler için üretilecek olan iPhone SE 2 modelinin tasarım görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.

iPhone SE2 modeli bazı kişilere göre ucuz bazı kişilere göre de küçük iPhone şeklinde tanıtımı yapılacak. Apple dava süreçleri, satışlarda yaşadığı durgunluk bu telefonun üzerinde bozulması ve satışlarda artışı bekleniyor.

Apple, her zaman bu durumu tercih ettiği gibi bu modelde de sessiz kalmayı tercih etti. 2019 yılının bahar ayında piyasaya sunulması beklenilen telefonunun tasarım görüntüleri ise bu şekilde ortaya çıkmıştır;

iPhone Se 2

iPhone SE2’nin, iPhoneX’ın kalın çerçeveli hali gibi görüntüsü oluşan ve aynı şekilde ana ekran düğmesi olmayan bir telefon tasarımı bekleniyor.

iphone

iPhone SE2 telefon modelinin daha çok iPhone 5 kasasına oturtulmuş gibi bir görüntüsünün olduğu konusunda herkes hemfikir.

Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da model hakkında çıkan tasarım görüntüleri daha ekonomik ve küçük bir iPhone’un piyasaya sunulacağını gösteriyor.