Puffin Browser Lite

iPhone için hızlı ve şık web tarayıcısı: Puffin Browser Lite

Puffin Web Browser’ın yeni sürümü olarak nitelenen Puffin Browser Lite, App Store’daki yerini aldı. iPhone modellerine özel olarak tasarlanan web tarayıcısı, hızlı ve basit bir internet deneyimi sunmasının yanı sıra tam ekran moduyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

Yıllar önce App Store’a Puffin Web Browser’ı ekleyen geliştiriciler, zaman içerisinde güncelliğini kaybeden bu web tarayıcısının yeni bir sürümünü geliştirdiğini ve indirmeye sunduğunu duyurdu. Puffin Browser Lite olarak isimlendirilen yeni tarayıcı, eski tarayıcının kullanım rahatlığını ve sadeliğini yeni teknolojiye uyarlamak adına özenle geliştirilmiş.

iOS WebKit ile geliştirilen web tarayıcısı, son derece hızlı ve sade olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra zahmetsizce sayfa kaydetme ve kaydedilen sayfaları düzenleme imkanı sunan tarayıcı, aynı zamanda güvenliği sağlamak adına kullanıcı tarafından şifrelenebiliyor.

Puffin Browser Lite

Tarayıcının kişiselleştirme açısından da gayet başarılı olduğu söylenebilir. Kullanıcılar, web tarayıcısına diledikleri duvar kağıtlarını ekleyebiliyor ve tarayıcının tam ekran moduyla internet kullanım deneyimini özelleştirebiliyor.

Buradaki bağlantıdan tarayıcıyı ücretsiz olarak indirebilirsiniz (50 MB).