iPhone Fotoğraf Gizleme ve Gizlemeyi Kaldırma

iPhone kullanıcılarının merak ettiği bir konuda iPhone’da fotoğraf gizlemenin nasıl yapılacağı. Şayet bunu nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız, bu makelemiz size ışık tutacaktır.


iPhone’da yeralan çektiğiniz fotoğrafları gizlemek oldukça kolay bir işlem, iOS’un nimetlerinden faydalanarak özel fotoğraflarınızı farklı bir yere taşıyabilirsiniz. iPhone’da fotoğraf gizleme‘ninnasıl yapılacağına bakalım.

iPhone’da Fotoğraf Gizleme Nasıl Yapılır?

Son derece basit olan bu işlemi yapmak için öncelikle saklamak istediğiniz fotoğrafları tespit edip, fotoğrafı açıp, paylaşım seçeneğine tıklayın. Gizle simgesini seçene kadar paylaşım ekranındaki simgeler arasında geçiş yapın, gizle simgesini bulunca tıklayın ve gizlemek istediğiniz fotoğrafları seçmeniz yeterli. Böylelikle seçmiş olduğunuz fotoğrafı gizlemiş olacaksınız.

iPhone’da Gizli Fotoğrafları Görünür Yapma

Gizleme işlemi ile fotografları Gizli adı altındaki özel albüme yerleştirmiş olursunuz. Bu albüme, Albümler sekmesinden ulaşabilirsiniz. Gizlemiş olduğunuz tüm fotoğrafları burada görüntüleyebilir ve gizlemeden önceki haline geri döndürebilirsiniz.