iPhone 8in Turkiye Fiyati Ne Kadar Olacak

iPhone 8’in Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Yeni iPhone 8’in çok pahalı olacağı iddia edilirken, uzmanlar yeni iPhone modeli için fiyat bakımından değişkenlik gösterebileceğini vurguluyor!

Apple’ın çok kısa bir süre sonra çıkması beklenen yeni amiral gemisi için tüm gözler Apple’a çevrilmiş durumda. Elbette durum böyle olunca birçok sızıntı ve iddia ortaya çıkıyor. İddialara göre neredeyse çerçevesiz olan iPhone 8’in fiyatı 1.000 doları aşacak ve ülkemizde bu fiyatın vergilerden dolayı daha fazla olacağı iddia ediliyor.

Tüm bunlara rağmen, Steven Milunovich USB yardımcı analisti olan Benjamin Wilson, şimdiye kadar ortaya çıkan fiyat tahminlerinde bir mantıklı açıklamanın yer almadığını ifade ederek, böyle bir tahminin geçmişteki pazar fiyatlarını bile yok ettiğini belirtiyor.

Yapılan açıklama: “Çoğu insan Apple’ın yeni telefonu için 1.000 doları aşacak bir şekilde geleceğini düşünüyor. Ama bizler bu açıklamaya meydan okuyacağız. Şu ana kadar 1.200 dolarlık iPhone duyduk ve yüksek donanımdan bile pahalı olacağı söylenmişti. Fakat Apple’ın fiyatlandırma politikasına ters düştüğünü neden açıklamıyorlar. Bize göre Apple ilk fiyatı düşünüyor sonra telefonu tasarlıyor.”

Analistlere göre Apple’ın daha önceden laptop pazarına olan tahminleri hatırlanıyor.

iPhone 8’in Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Elbette şuan için her şey çok net olmamakla birlikte şu şekilde düşünürsek eğer;

iPhone 7 Plus 32 GB ABD’de 769 dolar yani 2.600 TL iken, ülkemizde vergilerden dolayı 4.000 TL durumunda.

iPhone 8’i ele aldığımızda ABD’de 1000 dolar yani 3.400 TL olursa eğer, Türkiye’de 4.850- 5.110 TL arasında olması bekleniyor.

Yinede 12 Eylül 2017’de net fiyatları öğreneceğimizi belirtelim.