iPhone 8in parmak izi sensoru Touch ID altinda olabilir

iPhone 8’in parmak izi sensörü Touch ID altında olabilir

Kılıf üreticisinden gelen yeni iPhone 8 sızıntısı, çok fazla kafaları karıştıran parmak izi sensörü için bir detay veriyor!

Nodus, bildiğiniz gibi telefon kılıf üreticisi olarak baş markalardan birisi olarak tanınıyor. Yeni iPhone hakkında bazı detaylar veren yeni bir çizimi kısa süre önce paylaştı. Eğer gördüğünüz resim sizin ilginizi çekmediyse bu gayet normal. Çünkü daha önce benzer çizimler ortaya çıkmıştı.Son çizimde görülen Touch ID parmak izi okuyucusunun nerede olduğunu net bir şekilde göremiyoruz.

iPhone 8in parmak izi sensörü Touch ID altında olabilir 1

Forbes, Touch ID altında olacak dedi!

Forbes’in yeni iddiasıyla sensörün güç düğmesinin altında olduğu işaret ediliyor. Sizlerinde gördüğü gibi yukarıdaki görselde iPhone’un güç düğmesi biraz daha uzun ve geniş duruyor. Bu bakımdan parmak izi sensörü alt kısımda olabilir. Yinede okuyucu sensörünün ekranın içine entegre edilmesi oldukça şahane olurdu. Yinede arkada olmasından daha iyi olduğunu belirtelim.

Apple ise bazı açıklamalarında iPhone 8 tasarımı hakkında detayların internette olduğunu veya sızdırıldığını kısmen açıklarken, bir sözünde yeni iPhone’un son güne kadar yeniden değişebileceğini belirtti. Bakalım son durum nasıl bir yenilikle karşımıza gelecek.