iPhone 8 encased 1

Iphone 8’in Kablosuz Şarj Özelliği Kesinleşti!

Her ne kadar Apple‘ın Eylül’de duyurulması yaklaşsa da, İphone 8 için söylentiler devam etmekte; söylentilerden biri de yeni nesil iPhone’da kablosuz şarj özelliğinin yer alması.

Apple‘ın iPhone 8 için kayda geçmesini istediği kaynaklara yapmış olduğu açıklamada İphone 8 de kablosuz şarj özelliğini eklemeyi planlanladığı yönünde. Konu ile ilgili olaran İlgili kaynaklara görüşen Allen Fung‘ın belirttiğine göre başka bir mobil aksesuar üreticisi tarafından üretilen kablosuz sarj ünitesine RAVPower adı veriliyor.

“Yeni iPhone’ların bu şarj cihazında sahip olduğumuz kablosuz şarj için özel teknolojiye sahip olduklarını söylüyor. Kablosuz şarj cihazımız kablosuz olarak sonraki iPhone’ları tam hızda şarj etmenin yanı sıra diğer mobil cihazları kablosuz olarak şarj edebiliyor.”

ravpower iphone8 charger

İki kaynaktan çıkan söylentileri karşılaştırdığımızda birbiri ile uyumlu söylentiler olması ve kablosuz şarj için daha iyi bir kanal görevi gören bir cam sırtın kullanılması ile birleştirildiğinde Iphone’un kesinlikle kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı çıkarımını yapabiliyoruz.