iphone 8 in fiyati 1 1

iPhone 8’in Fiyatı Bu Yıl Uçuk Çıkartabilir

iPhone 8 daha tanıtılmadan fiyatı gündemde yer almaya başladı. Yeni amiral gemi modelinin 256GB versiyonu 1099 dolar olarak satışa sunulması bekleniyor.

Uzman kişilere göre tanıtılması beklenen iPhone 8 modeli bu yıl 1000 dolardan daha faza bir fiyattan kullanıcı karşısına çıkacağı yönünde. Özellikle iPhone’un 10.yılına özel üst düzel bir telefon olarak tanıtılması beklenen Apple, 256GB depolama alanına sahip bir amiral gemi modelini 1099 dolar üzerinden satışa çıkaracak.

Analist Steven Milunovich’in aktardığı bilgilere göre 1099 dolardan daha ucuz yollu modellerde gelecek. 256GB depolama alanının yanı sıra iPhone 8 birde 64GB modeliyle 870 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Türkiye’de Vergiler Fiyatı Şişirecek!

Böylelikle daha ekonomik bir iPhone isteyen kullanıcılar için daha uygun bir model olabilir. Yinede en uygun fiyatın bile 870 dolar olması ciddi rakamları gözler önüne seriyor. Özellikle ülkemizde ki vergiler gibi birçok ek giderle beraber oldukça yüksek bir fiyat karşımıza çıkacak.

Sonuçta bu fiyata ülkemizdeki hiçbir vergiyi katmazsak bile, 4000 TL civarında oluyor. Vergileri kattığımızda ise ciddi anlamda cep yakacak bir fiyattan iPhone 8 modeline sahip olabiliyoruz.