iPhone 8den sonra asla ayni olmayacak uc sey

iPhone 8’den sonra asla aynı olmayacak üç şey

Apple, son nesil teknolojiyi kullanarak en büyük ve en iyi düşünceleri bir araya getirmek için eşsiz bir yetenek ile iPhone 8’i kısa süre sonra tanıtacak!

Apple’ın pazarlama stratejisine bakılırsa, şirket yeni bir iPhone ile her şeyi değiştirecek. Ancak yapılan son açıklamalarda gösterişten ziyade deneyim sunmak adına çalışmaların yapıldığı ifade edildi. Apple herkesin yaptığı gibi iddialı amaçları tamamlamak adına birçok kez tekrarlama yolunda ilerledi. Apple‘a göre iPhone 8 ile hayatınız değişecek. Yeni iPhone büyük ve geri alınamaz bir yenilikle beraber geliyor olabilir.

 

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/903331142450982916

 

TELEFON EKRANLARI

Birçok Teknoekip okuyucusu, Galaxy S8 ve LG G6 hatta V30 gibi telefonların ekranlarında yer alan çerçeve ve modern telefon tasarımlarının başında yer alan Mi Mix telefonlarına alışık durumda. Ancak meraklı okuyucuların ve büyük çoğunluğun klasik markalar arasında  neredeyse çerçevesiz bir ekran görmüş değil. Apple iPhone 8’de bu kuralı bozacak ve kullanıcılara sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Yeni model iPhone, tam on yıl öncesine kıyasla çok büyük bir yapılandırma ile inşa edilmiş olarak tanıtılacak. Mekanik olarak gelen ev düğmesi, dokunmatik geri bildirim gibi birçok özellik geçtiğimiz yıl askıya kaldırılmıştı. Apple aslında basitliği kaldırıyor olabilir.

AMİRAL GEMİSİ FİYATLARİ

Apple’ın bu yıl çıkarması beklenen iPhone 8 modeli yaklaşık 1.000 dolar civarında olacak. Aslında ABD‘de 930 dolar ile satışa çıkan Galaxy Note 8’e kıyasla bakarsak 1.000 dolarlık yeni iPhone için bazı düşünceler akıldan çıkmıyor. Birçok markayı detaylı incelediğimizde, pazarda satış ve stok durumu ele alınarak bir kıyaslama ve fiyat alternatifi ortaya çıkarıldı.

Apple’ın yüksek fiyatlı yeni iPhone’u elbette Android rakiplerine göre sıkıntı oluşturabilir. Bu bakımdan yeni iPhone’da Apple’ın bir pazarlama stratejinden faydalanarak satışı etkileyen hediye transferi uygulayacak. Yada ön sipariş zamanı ciddi bir indirim yaparak piyasaya birçok iPhone’u sunacak. Böylelikle Apple’ın yeni iPhone’u görünen fiyat üzerinden satışa yansımayacak.

https://twitter.com/madewithARKit/status/885217993088782339

ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK

Çerçevesiz ekranlar ve daha pahalı akıllı telefonlarda yer alan bu yeni trend, Apple’da olacak veya olmayacak gibisinden bazı iddialar mevcut. Her iki duruma kıyasla gelişmiş teknoloji ve ekonomik gelişmeler elbette piyasayı etkileyecek gibi duruyor. Apple’ın bu özelliği eklemesi satışı hızlandıracak başlıca maddelerdendir. Yinede Apple’da muhtemel bir değişiklik arıyorsanız, arttırılmış gerçeklikten başka bir şey beklemeyin.

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 11’in parçası olarak tanıtılan AR deneyimlerini oluşturmak adına ARKit araç seti öne çıkan en büyük yenilik olarak biliniyor. Elbette bu işletim sistemi yeni iPhone 8’e önceden yüklenmiş olarak gelecek ve milyonlarca insan aynı anda bu deneyimi yaşayabilecek.