iphone 8 sizinti

iPhone 8 Tasarımına Ait Yeni Bir Sızıntı Daha Geldi

Apple’ın beklenen 10.yılına özel iPhone’un tasarımı kısa süre önce sızdırıldı. İşte yeni amiral gemi cihazına ait detaylar…

Bildiğiniz gibi Apple’ın uzun zamandır 10. yıla özel bir iPhone için uğraştığını hepimiz biliyoruz. Özel olarak tasarlanan yeni model aslında premium şekilde gelecek. Tasarım olarak devrim niteliğinde olması beklenen yeni model iPhone’un mihenk taşı olarak gelemsi bekleniyor. Her ne kadar isminin iPhone 8 veya iPhone X olacağı iddia edilmi olsa bile gerçek adı halen merak konusu.

iphone 8 ssızıntı

Parmak İzi Okuyucusu Kafaları Karıştırdı!

Tüm bunların yanı sıra Apple’ın yeni amiral gemi modelinde ön kısmın tam olarak OLED ekran ile kaplamak istediği de biliniyor. Çünkü şu ana kadar gelen tüm sızıntılara göre iPhone 8‘in ön kısmı OLED ekran ile kaplı bir şekilde gelecek. Bu bakımdan parmak izi okuyucusunun da ekranın alt kısmı veya arka kısmında olması bekleniyor.Kısa süre önce yeni bir sızıntı daha Benjamin Gaskin tarafında görsel şeklinde yapıldı. Parmak izi okuyucusunun ekranın alt kısmında yer aldığı görülüyordu. Bu çizimlerin Apple’ın A planı içerisinde olduğu öğrenildi. Çünkü bugün sızdırılan görseller Cupertino mezkezli şirketin B planında yer alıyordu.

Aslında Apple parmak izi konusunda bir kararsızlık içerisine düşmüş durumda. Eğer bunlar çözülmezse cihazın arka kısmında yer alması düşünülüyor. Son olarak ortaya çıkan resimler parmak izi okuyucusunun nerede yer alacağını işaret ediyor. Apple logosu şeklinde görünen parmak izi okuyucusu oldukça şık duruyor.