iphone 8 kılıf

iPhone 8 Kılıfı Ne Kadar Gerçeği Yansıtıyor?

Samsung Galaxy S8 akıllı telefonlarından sonra sektörün en başarılı akıllı telefonları olması beklenen iPhone 8 akıllı telefonlarına ilişkin sürekli olarak yeni detaylar paylaşılıyor. Henüz hiçbiri remi olmayan detayların sonuncusu ise bir kılıf görseli oldu. iPhone 8 serisine ait olduğu belirtilen kılıflarda belli başlı detaylarda yok değil. İşte tüm bu detaylar.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 8 akıllı telefonlarına ait olduğu iddia edilen iPhone 8 performans testleri sonuçları açıklanmıştı. Resmi olarak açıklanmamış olsa da performans testlerine ait olduğu belirtilen sonuçlarda telefonların rekor üstüne rekor kırdığı görülüyor. A11 işlemcilerinin 2.74 GHz değerine kadar çıkabildiğini gösteren performans testleri sonuçlarından sonra iyiden iyiye merak edilmeye başlayan akıllı telefonların şimdi ise tasarımlarına ilişkin olarak yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Bu kez telefonun tasarım detaylarını ortaya koyan görselin ise iPhone 8 akıllı telefonlarına ait olduğu belirtilen kılıfların görselleri olduğu belirtildi. Yeni seri akıllı telefonların kılıfları olduğu iddia edilen kılıflarda yer alan ilk detay ise güç tuşu. Eski serilere göre çok daha uzun güç düğmesinin kullanıldığını gösteren kılıfın güç tuşunun dışında da belli başlı detayları ortaya koyduğu görülüyor. Çift kamera kullanımı yapılacağını gösteren kılıfın kamera yerleşiminde de dikey çift kamera kullanımı yaptığı görülüyor.

iPhone 8 Kılıf Tasarımları Gerçek Mi?

Şimdiye kadarki iddialar arasında yer alan ve genel olarak kabul görmüş tasarımları doğrulayan bir kılıf olması yeni yayınlanan iPhone 8 kılıflarının öne çıkmasını sağladı. Fakat her ne kadar kılıfların şimdiye kadar düşünülen özelliklere göre tasarlanmış olduğu gözlense de iPhone 8 kılıf modeli için şu an net olarak doğruyu yansıtıyor demek için oldukça erken.

iphone 8 kılıf

Telefonların kılıf görsellerinde kamera boşluğu kısmının ve kamera boşluğuna ek olarak alt kısımda da geniş bir açıklık bulunması gibi detaylarda yine kılıf tasarımlarının iddiaları doğruladığını gösteriyor. Bunun dışında bir başka detay olan parmak izi sensörleri konusunda da kılıfların arka kapakta herhangi bir boşluğunun bulunmaması yine iPhone 8 için daha çok öne çıkan özellikleri kapsadığını gösteriyor.

iPhone 8 Net Tasarım Ne Zaman Belli Olacak?

iPhone 8 telefonları için son dönemde gelen tüm bu iddiaların sayısı bir hayli artış göstermeye başladı. Telefonların kapak görselleri, telefonların çizimleri, kılıf modelleri derken sürekli olarak yeni tasarım iddialarının ortaya çıkması artık kullanıcıların da sabırsızlanmasına neden olmaya başladı.

Yeni seri akıllı telefonların tasarımlarının nasıl olacağı konusunda ne zaman net bilgilerin geleceği de merak konusu. Bunun için ise maksimum olarak Apple’ın Ekim ayı içerisinde tanıtım gerçekleştirmesi yani telefonların en geç Ekim ayında ortaya çıkacağı düşüncesi var. Bakalım bu tasarım iddialarından hangisi gerçek iPhone 8 serisini yansıtacak.