iphone81
iphone81

iPhone 8 için yeni konsept videosu paylaşıldı

Apple iPhone’un 10.yılına özel yeni bir tasarım ve üstün özelliklerle gelmesi beklenirken, Apple hayranları tarafından yeni iPhone’a özel bir konsept tasarım paylaşıldı.

iPhone 8’in yeni tasarımı için her geçen gün yeni bir tasarım iddiası gündeme taşınıyor. Bunların elbette gerçeğe dayananı çerçevesiz ekranla geleceğini işaret edenler oluyor. Her saniye artan iddiaların üzerine sanatçılar yeteneklerini sermeye başladı bile.

Martin Hajek’in Tasarladığı iPhone X!

Kısa bir süre önce Martin Hajek tarafınca hazırlanan ve adının iPhone X yani iPhone 10 olduğu konsept tasarımın detayları ortaya çıkmış durumda. Tasarıma baktığımızda iPhone 8’in çerçevesiz bir ekran ile geleceği görülüyor.

Ancak bu tasarımda Hajek’in iPhone’un eski modellerinde yer alan ve Apple’ın çok fazla eleştiri almasına neden olan anten kısmına benzer olduğu fark edildi. Ancak Apple bu antenlerden dolayı birçok sorun ile günümüze kadar boğuştu durdu. Şimdi ise böyle bir durum bizi şaşırtmadı değil.

Her ne olursa olsun Retro olarak isimlendireceğimiz tasarım ile konsept tasarımların önüne geçmeyi başardığını belirtmek isterim. İşte o konsept…

https://youtu.be/B1BqoMoyO5k