iPhone 8

iPhone 8 İçin Yeni Görseller Görüldü

Apple’ın artık en çok beklenen serisi olarak adlandırılan iPhone 8 akıllı telefonları için yeni görseller yayınlandı. Bu kez telefonların hazır halini gösteren görsellerde nasıl detaylar var? Haberimizde.

iPhone 8 için tanıtım tarihi giderek yaklaşıyor. Tanıtım tarihinin bu kadar yaklaşmasıyla beraber akıllı telefonların özellikleriyle ilgili olarak da sürekli yeni bazı detay paylaşımları yapılıyor. Son olarak markanın bu serisi için iddialı hazırlıkları yapmaya başladığının açıklanmasından sonra iPhone 8 akıllı telefonlarının tasarımsal detaylarını ortaya koyan birçok paylaşımda yapılmaya başlandı.

Genelde tasarım için yapılan paylaşımlarda en çok dikkat çeken kısım ise parmak izini gösteren görseller olmuştu. Tüm bu paylaşımlardan sonra ise sonunda yeni seri akıllı telefonların bitmiş hali olarak değerlendirilen yeni görseller paylaşıldı. iPhone 8 akıllı telefonlarının paylaşılan son görsellerinde yer alan detaylar ise telefonların tasarımlarını da ortaya koymuş durumda. Peki görsellerde nasıl detaylar öne çıkıyor?

iPhone 8 En Net Görseller

Paylaşılan görsellerde şimdiye kadar ki en net görüntü elde edilmiş durumda. Telefonların prototip görselleri olduğu iddia edilen yeni tasarım görüntülerinde ilk dikkat çeken ise çerçeveli tasarım kullanılacağı. Tabi ki eski serilere göre bir hayli ince bir çerçeve kullanıldığı görülüyor fakat Galaxy S8 serisinde kullanılan çerçevesiz ekran yapısını göremiyoruz. Bunun dışında iPhone 8 serisine ait olduğu iddia edilen görsellerde ön kısımda iddia edildiği gibi işlevsel bir alan olmadığı görülüyor. Parmak izi için arka kapağın kullanıldığının belirtildiği resimlerin ana ekran sisteminde de değişimi gösterdiği görülüyor.

iPhone 8

Uzun süredir konuşulan özelliklerin bir arada görüldüğü yeni iPhone 8 tasarım görselleri gerçeği ne kadar yansıtacak bilinmez ama görsellerin şimdiye kadar ki en net olanlar olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Genel görünüm itibariyle de çok daha geniş bir ekran kullanıldığı görülen prototip görsellerinin doğrulanması için ise Eylül ayında yapılacak olan iPhone 8 tanıtımını beklemekten başka çare yok. Öyle ki telefonların şimdilik tüm özellikleri iddia olarak ele alınıyor.