iphone 1

iPhone 8 Daha Erken Gelecek

Apple’ın geliştirmekle meşgul olduğu iPhone 8’in üretiminde yaşanan bazı sıkıntıların çözüme kavuşturulduğu ve yeni amiral geminin her zaman olduğu gibi Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı iddiası gündeme oturdu.

Lider üretici olarak bilinen Apple firması, yeni bir amiral gemi modeliyle piyasadaki dengeleri bozmaya çalışıyor. Markanın geliştirmekle meşgul olduğu yeni modeline ait çok fazla bilgi sızdırılırken, üretim sırasında yaşanmış olan bazı sıkıntılardan dolayı iPhone 8’in bu yıl Eylül ayında tanıtılmayacağı iddia edilmişti.

Ancak yakın kaynaklara göre 10. yıla özel iPhone 8 modelinin tanıtım tarihi Kasım ayına ertelenerek kullanıcıya gösterilmesi ifade edilirken, yeni bir iddia daha geldi. Yeni iddiaya göre Economic Daily News tarafından bazı çarpıcı açıklamalar gündemi meşgul ederek kafaları karıştırdı.

iphone82

iPhone 8 İçin Yeni Bir İddia!

Yeni iddiaya göre iPhone 8 modelinin üretim sırasında yaşanan tüm sıkıntıların neredeyse giderildiği ve cihazın her zaman olduğu gibi Kasım ayı yerine Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı belirtildi. Böylelikle sıkıntıların giderildiği belirtilerek yeni modelin ciddi anlamda eski sızıntılar ve iddiaları ortadan kaldırarak yeniden Eylül ayına bakışların çevrilmesine olanak sağladığını belirtelim.

Yeni model amiral gemi cihazının Eylül ayı içerisinde düzenlenmesi beklenen bir konferans ile tanıtılmasına artık kesin gözüyle bakılmasını isteyen kaynak, satışların ise Ekim ayı içerisinde başlayacağını belirtti. Apple her zaman ki gibi tüm bu sızıntılar ve kaynak yorumlarına karşılık sessizliğini korudu.