iPhone 8

iPhone 8 Çıkış Tarihi Sonunda Netlik Kazanıyor

Epey uzun bir süredir iddiaları devam eden iPhone 8 akıllı telefonlarının çıkış tarihi konusunda yeni iddialar konuşulmaya başlandı. Yenilenmiş akıllı telefonlar ne zaman geliyor? Yapılan son açıklamalar neler? İşte detaylar.

Akıllı telefon dünyasında şimdilik en iyi modelin Samsung Galaxy S8 akıllı telefonları olduğu belirtiliyor. Özellikle serinin plus modeli piyasanın en iyi akıllı telefonu konumunda. Samsung’un elde etmiş olduğu bu başarı markanın öne çıkmasını sağlamış olsa da bir yandan da Samsung’un rakipleri de kendilerini hazırlamaya başladı. Özellikle yeni seri iPhone 8 akıllı telefonlarında bu kez Apple’ın piyasanın en iyi akıllı telefonlarını sunması bekleniyor.

Apple’ın 10.yıla özel modeli olduğu için bambaşka özelliklerle geleceği konuşulan akıllı telefonların sadece işlemci kısmında bile bilgisayarlara yetişen bir akıllı telefon beklentisi var. Tabi her ne kadar iPhone 8 için bu kadar iddia gündemde olsa da doğrulanan hiçbir bilgi olmaması da kafaları karıştırıyor. Tüm bu kafa karışıklığını ortadan kaldıracak olan, telefonların çıkış tarihi konusunda belli başlı bilgiler verilmiş durumda. Bu kez bilgiler Benjamin Geskin Twitter paylaşımıyla ortaya çıktı.

iPhone 8

iPhone 8 Beklendiği Tarihte Mi Gelecek?

Söz konusu iddialara göre telefonların 25 Eylül tarihinde geleceği belirtiliyor. 25 Eylül gibi bir tarihin konuşuluyor olması iPhone 8 akıllı telefonlarının beklendiği tarihte geleceğini gösteriyor. Son iddialara parmak izi sisteminde sorunlar yaşandığı, bu nedenle parmak izi sisteminin ekranlara entegre edilmesi için telefonların gecikeceği konuşulmaya başlanmış ve Apple’ın bu durumda da telefonlarını geciktireceği belirtilmişti. Şimdi ise gelen tüm bu iddialara rağmen beklendiği gibi Eylül ayında satışa çıkacağı iddiası gelen akıllı telefonların bir kez daha beklentiler eşiğinde ilerlediği görülüyor.

iPhone 8 çıkış tarihi konusunda yapılan bu açıklamalar bir yanda dursun, İPhone 7s Plus ve iPhone 7s telefonlarının tanıtım tarihinin de 17 Eylül olduğu belirtiliyor. Her üç model için gelen açıklamalarda Apple’ın mailinde yer alan bilgilerin kullanıldığının da söylenmesi iddiaları güçlendiriyor olsa da Apple tanıtım tarihi için açıklama yapmadığı sürece konu hakkında bilgiler elde edilemeyecek gibi. Fakat yine de tüm bu iddialarda iPhone 8 akıllı telefonlarının biraz daha şekillenmesine de neden olmuş durumda.