iPhone 8 cerceveleri bildirimleri bu sekilde isleyecek

iPhone 8 çerçeveleri, bildirimleri bu şekilde işleyecek

IPhone 8’in başlangıcı günümüzde hızla yaklaşıyor ancak hala tartışmalara devam eden bazı şeyler var. En dikkat çekici olan şüphesiz, Touch ID’nin varlığı veya yokluğu. Ancak 10. yıldönümü iPhone’un çerçeveleri gibi bazı şeyler bile bazen hala sorgulanmaktadır. Forbes ve lüks tasarımcı Nodus, iPhone 8’in daha eksiksiz ve daha umut verici bir resmini çizmek zorunda oldukları gerçeğini derinlemesine inceliyorlardı.

Çerçeveler hala olacak, ancak kadar değil. Kenarlarda yalnızca 4 mm olacağı düşünülüyor. Öyle görünüyor ki, LG’nin tarafında çerçeve bulunmayan asıl dokunuşlara davetiye çıkarma konusundaki tutumuna hemfikir görünüyor.

En kalın örtüsü olan tek yer, Apple’ın başlangıçta hayal ettiği gibi görünür sensörleri yok etmediği en üst seviyededir. Bu, ekranda bir kesik ve kesik kenarın etrafında iki boşa harcanmış ekran alanı anlamına gelir. Gerçekten boşa boşa değil. Nodus, bölgenin daha dinamik olmayan bilgi parçaları, özellikle pil ve bağlantı için kullanılacağına inanıyor. Peki ya diğer bildirimler? Sözde “sınıfta sızdırılan” Fonksiyon Alanı “na transfer edilecekler.

iPhone 8 çerçeveleri bildirimleri bu şekilde işleyecek 1

Bununla birlikte, hala çözülmesi gereken birkaç gizem var. Neden iPhone 8’de normalden daha fazla güç düğmesi var gibi? Güç düğmesinin parmak izi tarayıcısını, diğer bir deyişle Sony’nin Xperia ahizelerini gizleyeceği türden bir “Plan C” olacağı yönünde bazı spekülasyonlar var. Bununla birlikte, Nodus’un kendi davaları bu düğmeyi örter, bu muhtemelen olmayabilir. En azından “Plan B”, arka planda Apple logosunun altında göze çarpan bir parmak izi algılayıcısı ile de hayır gidiyor.

iPhone 8 çerçeveleri bildirimleri bu şekilde işleyecek

Ancak iyi haber değil. Kulaklık girişi bir dönüş yapmayacak, konuştuğumuz Apple da bu tamamen şaşırtıcı değil. En azından hala alt kısımda stereo hoparlör alıyoruz. IPhone 8’in, ayrıca, iPhone 7 Plus’ın performansını bile geçecek, vücudu toplaymadan L şeklinde bir pil tutacağı tahmin ediliyor.

iPhone 8 çerçeveleri bildirimleri bu şekilde işleyecek 2

Bunların hepsi 1,100-1,200 dolar arasında beklenen çok yüksek bir fiyat için. Ve bu sadece başlangıç ​​fiyatı, zihin. Apple’ın, 128 GB depolama alanlı ve 256 GB kapasiteli iki yapılandırma sunması bekleniyor; bu da en azından kısmen dört haneli rakamı açıklayacak.