iPhone 8 2017 sonuna kadar nakliye yapilmiyor beyaz renk secenegi yok

iPhone 8, 2017 sonuna kadar nakliye yapılmıyor, beyaz renk seçeneği yok

Bu yılın iPhone sezonuna daha da yakınlaştıkça , Macotakara’dan gelen yeni bir raporda , gecikmeler ve ilk tedarik sıkıntısı da özetleniyor.

Raporda, “premium model” in büyük olasılıkla iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın yanında açılacağı açıklanıyor ancak piyasaya sunulması büyük olasılıkla yıl sonuna kadar ertelenecek …

Özellikle Macotakara, Apple’ın Ekim 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan 2018 yılının ilk yarısı boyunca “olasılığı” bulunduğunu açıkladı. Bu, ek raporların geçtiği Kasım ayı başında ve diğer raporların iddialarıyla aynı oranda düşüş anlamına gelecektir .

Ayrıca, raporda “başlangıç ​​satış döneminin sınırlı olma ihtimali yüksek” deniliyor.

Rapor, arz ve üretim söylentilerinden yola çıkarak, Apple’ın beyaz renkli bir seçenekle iPhone üretmeyeceğini söylüyor. Ayrıntılar belirsiz olsa da, erken üretimin, cihazı ” beyaz” hale getirmenin “mümkün olmadığını” ve ayrıca “bu renk farklılığının az olduğunu” öne sürdüğünü belirtti . Daha önce yayınlanan bir raporda, cihazın yeni bir ayna benzeri renk varyasyonu içinde olacağını öne sürdü. , Ancak bugünkü rapordan hiç bahsedilmiyor.

Dokunmatik Kimlik gelince, Macotakara o parmak izi teknolojisi güç düğmesi dahil edilecek düşüktür iddia bazı yeni tavsiye ettiler işler gibi . Ancak, bu raporda, Dokunmatik Kimliğin nerede olacağına dair ek ayrıntılar bulunmamakta.

Son olarak, rapor, iPhone 8’in “bir gökkuşağında renk sertifikası ve bir yüz tanıma sertifikası toplayan” Face ID biçiminde yüz tanıma ekleyeceğini “muhtemel” olduğunu açıklıyor. Ayrıca, Apple’ın “doğal açma Mekanizması “nın uyarılmasına katkıda bulunurken, tam olarak bu özelliğin nasıl işleyeceği belli değil.

Macotakara, bu yıl iPhone 8 söylentilerinin ardındaki diğer kaynaklardan çok daha güçlü bir sicile sahiptir . Bununla birlikte, Apple’ın henüz nihai kararlar vermemiş olmasına rağmen iPhone 8 raporlarını almak akıllıca olacaktır.