retro iphone 7 plus tanitildi h1489996463 614ed1 1

iPhone 7 Plus Retro Çıktı!

ColorWare, teknolojik ürünlere özel tasarımlar giydirmesiyle gündeme olurken, iPhone 7 Plus Retro tasarımını kısa süre önce duyurdu. Apple’ın logosuyla gelen iPhone 7 Plus 256GB modeli oldukça yüksek bir rakam ile satışa çıktı.

Birçok teknolojik ürüne yapmış olduğu özel tasarımlarla tanınan ColorWare, Apple’ın klasik logosunu kullanarak Retro adında yeni bir tasarım çıkardı. Apple’ın hazırda yer alan ve popüler olan iPhone 7 Plus modelini eski tasarımdan başka bir tasarıma geçirdi.

retro iphone 7 plus tanitildi 0bf0cc

Yeni tasarım açık krem rengi ve yan yüzünde yer alan kısa çizgiler oldukça yakışmış. Bunun yanı sıra siyah butonlar ve eski nesil renkli logoyla beraber gelen iPhone 7 Plus Retro modeli oldukça şık bir şekilde geliyor.

retro iphone 7 plus tanitildi b409c4

Telefonun tasarımının yanı sıra konuşacak olursak, iPhone 7 Plus modelinden tasarım dışında bir yenilik yok. Elbette fiyatı da konuşmamaız gerekiyor. Çünkü bu telefon oldukça yüksek bir fiyattan satışa çıkıyor. 256GB modeli 1,900 dolar olarak geliyor. Normal fiyatı ise 969 dolar. Bu bakımdan bir tasarıma 1000 dolar fazla ödemek ne kadar mantıklı bilemiyoruz.