iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus için iki yeni video yayınlandı

Apple, YouTube kanalı üzerinden iPhone 7 Plus’ta yer alan portre moduyla ilgili iki adet yeni kısa video daha yayınladı. İşte o videolar…
Apple’ın kısa bir süre önce YouTube kanalı üzerinden iPhone 7 Plus modelinde yer alan portre modunu tanıtmak amacıyla iki yeni kısa video daha paylaşıldı. 15 saniye süreye sahip olan yeni iki video da iPhone 7 Plus’ın çift kamerasını tanıtmak adına ve plus modeline has olan portre modunun çekilen fotoğraları ne kadar kaliteli ve güzel bir hale getirdiği anlatılıyor.

Daha önceki iOS 10.1 sürümünde kullanıma sunulan portre modu, aslında üst seviye DSLR ve teleobjektif cihazlarda elde edilen sonuçları yakalayarak portre fotoğrafları çok daha iyi bir hale dönüştürüyor. Bunla beraber portre modu iPhone 7 Plus’ta yer alan 56mm lensi ve bulanıklaştırma efekti için ön plan ve arka planı birbirinden ayırmak adına işaret işlemcisinden faydalanmakta.

Tüm bunları iki yeni videoya sığdıran ve daha önceden de bazı videolar paylaşan Apple’ın amacı daha iyi bir satış ve gelir elde etmek. Ancak Apple’ın bu reklamları Yerel TV kanallarında paylaşması ve daha uzun bir hikaye tarzında video üretmesi, satış gelirini çok daha fazla arttırmasını sağlayabilir. Bakalım Apple’ın bu iki yeni videodan sonra ne gibi videolar üreteceği henüz merak konusu olup ilerleyen zamanlarda bekleyip göreceğiz. Bu arada iPhone 7 model cihaz alacakların artık beklemesi ve iPhone’nun 10. yılına özel modelini almasını tavsiye ediyoruz.