iphone 4 icin bobrek satan genc

iPhone 4 için böbreğini satarak hayatını kararttı

iPhone 4 için böbreğini satan genç arkadaşımızı unuttunuz mu? Tam 7 yıl önce “sadece böbreğimi satarak alabilirim” diyerek böbreğini satan gencin şimdiki durumu hiç kolay değil.

Sizlerinde bildiği gibi iPhone modellerinin fiyatları oldukça pahalı. Günümüz fiyatıyla 1.000 dolar üstü satılan modeller genelde hep “böbreğimi satmam lazım” esprisiyle gündemde yer ediniyor. Tabii ki iPhone alanlar böbrek satarak almıyor. Ancak 2011 yılında ve o an 17 yaşında olan Çin’de yaşayan Xiao Wang, iPhone 4 için bu hataya düştü. Ailesinin durumu olmadığı için böbreğini 2011 yılında 3.200 dolara sattı. Tek böbrekle hayata devam edebileceğini düşünen genç, temiz olmayan merdiven dibi bir yerde ameliyat olunca kalan böbreği de enfeksiyon kapıyor. Durumu hiç iyiye gitmeyen genç ailesine de çok büyük maddi zararlar açmış durumda.

iPhone 4 İçin Hayatını Kararttı!

Hayatının büyük bölümünü diyaliz tedavisi için yatarak geçiren genç, çok büyük bir hata yaptığının farkında olsa gerek. 7 yıl geçmesine rağmen daha çok zor bir hayat onu bekliyor. Doktorlar ise onun artık normal bir yaşam sürmesinin mümkün olmadığını söylüyor.