iPhone 11 Kamera Koruyucu 1

iPhone 11 Serisi Çoklu Kamera Kurulumu Onaylandı

Apple’ın yeni iPhone 11 serisinin hangi form faktörü olacağını daha önce gördük. Bununla birlikte, tasarımlarının ilk onaylanan raporu nihayet sayısız söylenti ve sızıntı arasında ortaya çıkıyor. Apple’ın çok beklediği en yeni bayrak gemisi kuşağı şimdi, birden fazla kamera kurulum konfigürasyonuna sahipti. Bu koruyucu kılıflar yaklaşmakta olan iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11R tasarımlarını içeriyor.

iPhone 11 Kamera Cam Koruyucu

Akıllı telefonların en ünlü ve aksesuar üreticilerinden olan Olixar, iPhone 11’in arka kameraları için cam koruyucular yaptı. Kamera, Apple’ın en son amiral gemisi cihazlarının üç türünün tümü için tasarımlar taşıyor. Ayrıca, İngiltere merkezli perakendeci, kamera koruyucu tasarımına ilişkin bir video hazırladı; bu aynı zamanda, ürünün zaten seri üretildiğini ve satışa hazır olduğunu gösteriyor.iPhone 11 Kamera

Bu, şirketin koruyucuların düzenine olan güveninin doğru olduğunu göstermektedir. İPhone 11 ve iPhone 11 Max’in üçlü kamera modülüne sahip olduğu, iPhone 11R’nin ise tüm seriye bir kamera ilavesi yaptığı bir ikili kamera sistemi aldığı görülebilir. Verilen tasarımlardan kamera kesilmeleri ayrıca daha ince bir kamera çarpmasıyla arka tarafındaki dörtlü flaşı işaret ediyor. Apple’ın gelecek cihazlarda Smart HDR’de iyileştirmeler sağlaması bekleniyor.

En son iPhone serisi kamerayı çevreleyen söylentiler, Apple’a ilk kez 120 derecelik geniş açılı lens eklemeyi önerebilir. Ek olarak, standart bir birincil atıcı ve optik olarak stabilize edilmiş bir telefoto lensin bir kez daha geri dönmesi bekleniyor. Öte yandan, iPhone 11R, standart lensi yalnızca telefoto lensin yanına yerleştirecek.