iPhone 11 Max
iPhone 11 Max

iPhone 11 Max’in Bataryasıyla İlgili İddialar

Apple, 2019 model olan iPhone’lara yüksek ekran yenileme hızı sunumunu gerçekleştirecek ve iPhone 11 Max modelinde, batarya 4000mAh kapasitesi olacaktır.

Webio’da yani Çin’in sosyal medyasında yayınlanan bir rapora göre, Apple’ın yeni olan iPhone’ları ile beraber ilgililerin dikkatini çekecek bazı özelliklerin ortaya çıkacağını belirtti. Çıkan rapora göre iPhone 11 olarak çıkacak olan telefonu ekran konusunda herkesin dikkatini çekecek şaşırtıcı özellikler ortaya çıkabilir.

Yeni çıkan sonuçlara göre Android rakiplerine rekabet oluşturacak Rapora göre 4000mAh kapasiteye ve 15W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip olacak. Fakat Apple’ın dikkat çeken başka bir bilgi de vardır. İddia edilen duruma göre Apple, daha hızlı bir ekran ve farklı tasarımı ortaya sunmayı planlaması, ekran oranını yükseltecekleri bilgileri elimize ulaşıyor.

iPHone 11

Yeni oluşturacakları ekran 120Hz sahip olmasa da 90Hz-120Hz arasında olması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki diğer iPhone’lara göre daha açık bir ekrana sahip olacak.

Önceki haberde belirttiğimiz gibi 3x optik yakınlaştırma özelliği olan arkada üçlü kamera kurulumu ve 10MP selfie kamerası olduğundan bahsetmiştik. Üçlü kamera kurulumunun ana kamerası 14MP çözünürlüğüne sahip olacak.