iphone 11
iphone 11

iPhone 11 Konsept Tasarımı Yayınlandı!

Şimdiye kadar ki en gerçekçi iPhone 11 konsepti paylaşıldı. Apple yeni model iPhone’lar için ne düşünüyor?

Apple‘ın Eylül ayında tanıtması beklenen 2019 model iPhone’lar hakkında birçok yeni detay internet ortamında yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise daha farklı bir sızıntı ile karşı karşıyayız. iPhone 11’in tasarımı nasıl olacak?

iPhone 11 Tasarımı Nasıl Olacak?

Şimdiye kadarki iPhone modellerinin üzerinden tam 8 ay geçti. Ancak Apple’ın rahat durmaması ve yeni iPhone modelleri hakkında çalışmalar yapmasından kaynaklı bazı bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Şimdi ise tasarım konusunda ciddi bir çalışma karşımızda bulunuyor. Ancak, yayınlanan iPhone 11 konsept videosunda bizlere göre çok fazla realist bir çalışma bulunuyor.

ConceptsiPhone tarafınca paylaşılan bir videoda dikey şekilde konumlandırılmış 3 adet kamera görüyoruz. Bu tasarım anlayışı akıllarımıza Samsung Galaxy A9’u getirmedi değil. Henüz cihaz hakkında pek bir şey bilmiyoruz ancak AppleInsider’da yer alan habere göre, yeni iPhone modellerinde Apple oldukça ilginç bir kamera özelliğine yer verecek.

Söz konusu kamera özelliği sayesinde, cihaz kullanıcıların fotoğraf çekeceği önceden tespit edilebilecek. iPhone 11’de yer alacak jiroskop sensörleri sayesinde kullanıcı fotoğraf çekmek için hamle yaptığında telefonun kamerası otomatik olarak açılacak.