iPhone 11 Kamera 1

iPhone 11 Kamera Ve Diğer Detaylar Sızdırıldı

Yeni iPhone’dan yalnızca birkaç ay önce olmasına ve yeni iOS 13’ün piyasaya sürülmesine rağmen, ünlü YouTube kanalı EverythingApple ve danışmanı Max Weinbach, gelecekteki Apple akıllı telefonları ve birkaç iOS 13’ü çevreleyen heyecan verici özellikler açıkladı.

iPhone 11’de Yenilikler

Önceki söylentilere uygun olarak, üst düzey iPhone’ların ikilisi büyük OLED panelleriyle gelecek – küçükler için 5.8 “ve küçükler için 6.5”. Ne yazık ki, çentik burada kalmaktır ve büyüklük ve şekil bakımından muhtemelen aynı olacaktır.

Bununla birlikte, rapor, Face ID özelliğinin kilit açma deneyimini daha iyi hale getirecek şekilde büyük ölçüde iyileştirileceğini söylüyor. Örneğin, yüzünüzü daha geniş açılardan saptayabilecektir, ancak bazıları daha kısa mesafelerde çalışacağını öne sürmektedir.

Eski çentiklerin aksine, yeni iPhone’lar ancak ince bir buzlu cam kaplama alırken, paslanmaz çelik yan çerçeve yeni mat cam kaplamaya göre daha az parlak olacaktır. Stereo hoparlörler de önemli bir gelişme görecek.

iOS 13

iPhone 11 Kamera

Kamera kurulumuna kadar, hepimiz biliyoruz ki, 2019 iPhone’un arkada üç kamera kullanacağını biliyoruz – bir normal, bir telefoto ve bir ultra geniş açılı lens. İkincisinin OIS tarafından desteklenmesi gerekiyordu, ancak bildirildiği gibi, Apple 2020 iPhone’lara kaydedecek. Daha önce olduğu gibi, dengeleme sadece ana ve telefoto lenslerde mümkün olacak.

Geniş açılı merceklerden bahsetmişken, 120 derecelik görüş alanı sağlaması gerekiyor – sektördeki en geniş olanı değil, aynı zamanda en darı olacaktır.

İlginçtir ki, Apple da sırtında iyileştirilmiş bir LED flaşı piyasaya sürecek ve boyutta büyümeyecek, ancak çok daha parlak olacak ve daha geniş bir alanı aydınlatacak. Ayrıca, fotoğraf makinesinin çarptığı önceki iPhone’larda olduğundan çok daha küçük olduğu söyleniyor.