Whatsapp yetkilileri cokme sebebini acikladi Iste detaylar

iOS kullanıcılarının dikkatine, WhatsApp bildirimlerini kaydırmayın

iOS kullanıcılarının dikkatine, WhatsApp bildirimlerini kilit ekranında kaydırmayın, kaydırma yaparsanız eğer bütün bildirimleri sessize almış olacaksınız. WhatsApp’ın son günlerde yaşamış olduğu bu sıkıntı yukarı kaydırma ile başlıyor.

WhatsApp kullanıcılarının son zamanlarda yaşamış olduğu bir olay baş belası olmaya başladı. Kullanıcıların istemsiz bir şekilde bu hataya düşmesi diğer mesajları geç görmesine neden olabiliyor.

Whatsapp’ı Bu Şekilde Kapatmayın!

Eğer iOS kullanıcısıysanız ve WhatsApp kullanıyorsanız, kilit ekranında yer alan bildirimleri yukarıya kaydırmayın. Kaydırma yaptıktan sonra bütün bildirimler sessize düşüyor. WhatsApp kullanıcıları son günlerde bu durumdan dolayı birçok şikayet konusu açıyor.

WhatsApp’ı yukarıya kaydırarak kapatan kişiler, ardından gelen mesajları görmüyor. Çünkü bütün bildirimler kapanmış oluyor. Uzmanlar, iOS 11’de yer alan hatanın WhatsApp’ta olmadığını, Apple’ın kendi sorunu olduğunu ifade ediyor. iOS’a gelmesi beklenen yeni bir güncelleme ile bu hatanın ortadan kaldırılması bekleniyor. Tek çözüm ise şimdilik Home butonu oluyor. Kilit ekranındayken home tuşuna basarsanız sorun çözülecektir.