ios 14

iOS 14 ve iPadOS 14 ün sunulacağı tarih açıklandı!

Apple Worldwide Developers Conference 22 Haziran’da gerçekleşecek, WWDC etkinliğine de iOS 14 ve iPadOS 14 sürümleri tanıtılacak. Aynı zamanda  iOS 14 ve iPadOS 14 için beta tarihi de netleşmiş oldu.

iOS 14 güncellemesini alacak iPhone modellerini sizlerle paylaşmıştık.

iOS 14 ve iPadOS 14 için Beta tarihi netleşti

WWDC etkinliği 22 Haziran’da Türkiye saati ile akşam saat 22.00’de ki açılışının ardından, yaklaşık 2 saat sonra yeni sürümlerin beta versiyonlarının yayımlanacağı düşünülüyor. Covit19 sebebiyle birçok etkinlik ertelenerek yapılıyor.  WWDC 2020 etkinliği de ilk kez online olarak yapılacak. Ancak canlı olarak yayımlanması planlanmıyor.

Etkinlik de açıklanması beklenen, iOS 14 ve iPadOS 14 için beta tarihi açıklanması ile birlikte; iOS 14 güncellemesi, iPhone 6s modeli ve üst modellerde kullanılabilecek.

Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 14 birçok yeni özelliği kullanıcılara sunacak. Henüz tüm detaylar ortaya çıkmamış olsa da, duvar kağıdı düzenlemesi için daha detaylı bir menü yer alacak. Ayrıca uygulamaları indirmeden deneme imkanınız da olacak. iOS 14 ile birlikte, çoklu uygulama penceresinin de farklılaşması da bekleniyor.

iOs 14 ün getireceği bir diğer yenilik ise tabletlerde iPadOS 14 güncellemesi ile Magic Keyboard ile daha uyumlu çalışabilir olacak.