iOS 12.1.3 Beta

iOS 12.1.3 Beta Güncellemesi Yayınlandı

Apple, Qualcomm’un patent ihlalleri ile ilgili değişiklikleri içeren iOS 12.1.3 Beta güncellemesini resmi olarak yayınladı.


Apple’ın mobil işletim sistemi olan iOS için 12.1.3 beta güncellemesini resmi olarak yayınladı. İOS 12.1.3 beta güncellemesi, Bu yılın iPhone’ların da ki eSIM özelliği ile ilgili bazı hata düzeltmeleri ve  Apple’ın Qualcomm ile olan sorunlarından dolayı cihaz satışlarının etkilenmemesi için bazı değişiklikleri barındırıyor.

İki firma arasındaki patent davasında mahkeme tarafından, Apple’ın haksız olduğuna karar verilmiş; iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’un Çin’deki satışlarının durdurulması gündeme gelmişti. Gelen iOS 12.1.3 beta güncellemesi ile patent ihlallerinin ortadan kalmasını sağlıyor.

Ayarlar-Genel-Yazılım Güncellemesi adımlarını takip ederek yapabileceğiniz güncelleme ile birlikte son uygulamalar ekranındaki uygulamayı yukarıya kaydırarak kapatma animasyonu ve duvar kağıtlarını yeniden boyutlandırma da değişiklik yapıldı.