iOS 11 Public Beta 2

iOS 11 Public Beta 2 Kullanıcılara Sunuldu

iOS 11 Public Beta 2 güncellemesi yayınlandı. iOS 11 için herkese açık olarak yayınlanan yeni beta sürümünün yenilikleri neler? Yeni beta sürümünü yüklemek gerekli mi? İşte tüm detaylarıyla yeni beta sürümü.

iOS 11 işletim sisteminin final sürümünü Sonbahar aylarında görmek mümkün olacak. Muhtemelen 3 yeni iPhone modelinde de varsayılan işletim sistemi olarak yayınlanacak olan iOS 11’in, yayınlanmasına sadece aylar kaldığı için Apple’ın çalışmalarını arttırmaya başladığını da söylemek gerekiyor.

WWDC 2017 etkinliğinden bu yana sadece 2 beta sürümü geldi derken, çalışmalarını hızlandıran Apple’ın önce geliştiriciler için beta 3 sürümü yayınladığını hemen ardından dün itibariyleyse iOS 11 Public Beta 2 sürümünü yayınladığını gördük. Herkese açık beta sürümün yayınlanmasının ardından, beta süreci de yeniden hız kazanmış oldu.

iOS 11 Public Beta 2 Neleri Değiştiriyor?

iOS 11 Public Beta 2 sürümünün yayınlanmasından sonra tabi ki kullanıcıların yeni bir endişesi ortaya çıktı. Birçok kullanıcı yeni sürüme geçip geçmeme konusunda kararsız. Bunun nedeniyse yeni beta sürümlerinde yer alan hatalar.

iOS 11 Public Beta 2

Her ne kadar herkese açık beta sürümü geliştiriciler için yayınlanan beta 3 sürümüyle aynı özellikleri getiriyor olsa da hatalar kısmında da aynı hataların gündeme geldiği belirtiliyor. Özellikle iOS 11 Public Beta 2 sürümünde yaşanan en büyük sıkıntının dil sorunu olduğu açıklandı. Kullanıcılardan da gelen mesajlarda yer alan ayarlar bölümünde İngilizce dil sorunu yeni beta sürümünde de devam etmekte. Ayrıca belli başlı performans sorunlarının ortaya çıktığı da belirtiliyor.

iOS 11 Public Beta 2 Sürümüne Geçilmeli Mi?

Gelelim can alıcı soruya, “iOS 11 Public Beta 2 sürümüne geçmek mantıklı mı?” Yaşanan sorunlar ve en önemlisi de dil durumunu düşünecek olursak herkese açık yeni beta için bir süre daha beklemek gerekiyor. Genel düşünce, yeni bir beta sürümü gelene kadar bir süre daha beklemek gerektiği. En azından ayarlar kısmında yaşanan sorunun giderilmesi için bir beta serisi daha beklemek de yarar var. Yeni betanın ne zaman yayınlanacağıysa bilinmiyor.