iOS 11 Beta 9 simdi indirilebilir

iOS 11 Beta 9 şimdi indirilebilir

Bu sefer çok hızlı oldu. Belki de Apple rekora doğru koşuyor. iOS 11 beta 9 artık geliştirici programına sahip olan kullanıcılar için kullanılabilir durumda. iOS 11 beta 8 daha 3 gün önce çıkmıştı. Apple, pazartesi günü beta 8’i yayınlamıştı. 

Apple’ın neden çok kısa süre içerisinde yeni güncelleme yolunu takip ettiği hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil. iOS 11 beta sürümünün çeşitli sürümlerinde App Store hatası baı kullanıcıları etkilemişti. Aslında bu şekilde kısa bir sürede yeni güncelleme sunmak hatalardan arındırılmış olabilir mi? sorusunu doğuruyor. Belki de Apple bir güvenlik şirketi tarafından ciddi bir açık ile bilgilendirildi ve Apple hemen bu açığı kapattı.

iOS 11 Beta 9 Nasıl Yüklenir?

iOS 11 beta 9’u yüklemek isterseniz aşağıdaki adımları takip etmenizde fayda olacaktır. Adımları bir bir yaptığınız taktirde iOS 11 beta 9 kullanıcısı olacaksınız.

  1. Cihazınızda Safari’yi açın ve bu bağlantıya gidin  .
  2. Tarayıcınız sizi otomatik olarak yönlendiremezse “iOS 11 (beta 9)” a dokunun.
  3. İstendiğinde “Kurulum” düğmesine dokunun. Sadece “Yükle” tuşuna basın.
  4. Ardından, cihazınızı yeniden başlatmanız istenir.
  5. Yeniden başlattıktan sonra, “Ayarlar” uygulamasına gidin, ardından “Genel” düğmesine dokunun ve ardından “Yazılım Güncelleme” ye dokunun. İndirme seçeneği olarak iOS 11 geliştirici beta sürümünü görmelisiniz. IOS 11 beta 9’u başka iOS güncellemelerinde olduğu gibi indirin ve yükleyin.
  6. Keyfini çıkarın!