iOS 11 Beta 5 yayin tarihi ne zaman aciklanacak

iOS 11 Beta 5 yayın tarihi: ne zaman açıklanacak?

iOS 11 beta 4 24 Temmuz’da piyasaya çıktı ve birçok kişi daha önce iOS’un en yeni sürümünü kurdu. Bununla birlikte, bazı insanlar daha kesinleşmiş bir yapı için dışarıda kalabilirler. Tabii ki, halkın serbest olarak kullanması çok uzak olabilir. Genelde iOS’un yeni versiyonlarını, Eylül ayı içerisinde final sürümüne kavuşturma eğiliminde olan Apple’ın yeni iPhone’uyla aynı saatlerde yeni sürüm halka açılacak. IOS 11’in genel sürümüne kadar en az bir ay arayla Apple’ın bazı son hatalar yapması nedeniyle birkaç beta sürümü daha yayınlanacak.

iOS 11 beta 5 ne zaman serbest bırakılıyor?

Peki, iOS 11 beta 5 yayınlanma tarihi ne zaman? Apple’ın her zamanki beta sürümü programına baktığımızda, yeni bir sürümü her 2 haftada bir düşürdüğünü görebiliriz veya birkaç gün sürecektir. Bu zamanlama devam ederse, büyük olasılıkla iOS 11 beta 5 yayın tarihinin 7 Ağustos’ta olacağını göreceğiz. Yine, birkaç gün değişiklik olabilir.

iOS 11 beta 4 24 Temmuz’da piyasaya çıktı ve birçok kişi daha önce iOS’un en yeni sürümünü kurdu. Bununla birlikte, bazı insanlar daha kesinleşmiş bir yapı için dışarıda kalabilirler. Tabii ki, halkın serbest bırakılması çok uzak olmamalıdır. Genelde iOS’un yeni versiyonlarını, Eylül ayı içerisinde olma eğiliminde olan Apple’ın yeni iPhone’uyla aynı saatlerde halka sunulacak.iOS 11’in genel sürümüne kadar en az bir ay arayla Apple’ın bazı son hatalar yapması nedeniyle birkaç beta sürümü daha yayınlanacak.