ios 11 beta 2 guncelleme

iOS 11 Beta 2 Güncellemesi Geldi, İşte Tüm Detaylar

Apple’ın Eylül ayında tüm kullanıcılara sunması beklenen iOS 11 kısa süre önce beta sürümüyle görenleri etkilerken, şimdi de iOS 11 beta 2 yayınlandı. İşte beta 2 kapsamında gelen tüm yenilikler ve detaylar!

Apple kısa süre önce WWDC 2017 kapsamında duyurusunu yaptığı iOS 11 için beta 2 sürümünü kısa süre önce yayınladı. Geliştiriciler için gelen yeni sürümde birçok yenilik ve iyileştirme çalışmaları olduğu görülüyor. Geçtiğimiz sürümlere göre çok daha fazla iyileştirme ve geliştirme sunan iOS 11’i Eylül ayı içerisinde Apple‘ın yayınlaması bekleniliyor. Böylelikle iPhone ve iPad’ler daha farklı bir deneyim sunmaya başlayacak.

ios 11 beta 2

iOS 11 Beta 2 Sürümünde Neler Var?

iOS 11 Beta 2 ile beraber birçok yeniliğe ev sahipliği yapan iOS, 414 MB boyutunda yeni bir güncelleme paketini çoktan sunmuş durumda. Geliştiricilere gelen beta 2 ile birçok hatanın giderildiği ve yazılımın daha fazla iyileştirmeye yönelik çalışmalar yaptığı şimdiden fark ediliyor.

iOS 11 Beta 2 bildiğiniz gibi 64 bit işlemcilere destek verirken 32 Bit işlemciler için maalesef çalışma sergileyemiyor. Bu bakımdan desteklemediği cihazların iPhone 5, iPhone 5c, iPad 3 ve iPad 4 olduğunu belirtelim. Biraz önce söylemiş olduğumuz kişiler bu güncellemeyi ne yazık ki telefonlarına kuramayacaklar.