ios 11.4 beta 1

iOS 11.4 Beta 1 Artık İndirilebilir, Yenilikler ve Detaylar Neler?

Apple, iOS 11’in son büyük güncellemesi olarak iOS 11.4‘ü geliştiriciler için kısa süre önce yayınladı. Güncelleme, merakla beklenen Mesajlar iCloud’da ve AirPlay 2 için Çoklu-Oda desteğiyle birçok değişikliğe imza atıyor.

Apple’ın işletim sistemi olan iOS’un 11.4 beta 1 sürümü geliştiriciler için yayınlandı. iOS 11.3 güncellemesinin üzerinden çok geç geçmeden yeni bir beta sürümü geliştiricilere açıldı ve iki yeni özellik sisteme dahil edildi.

1- Mesajlar iCloud’da

222

Mesajlar iCloud’da özelliği daha önceden beta sürümlerde yer alan bir özellikti. Bu özellikle beraber mesajlarınız iCloud hesabınızda depolanıyor ve farklı cihazlarınızda farklı mesajlar görmeniz engelleniyordu. Bunla beraber tüm mesajlarınız iCloud hesabınızda depolanacağı için 4-8GB depolama alanınızdan tasarruf edebiliyorsunuz.

2- AirPlay 2 Çoklu-Oda Desteği

AirPlay 2 Çoklu-Oda desteği ile tek bir iPhone telefonunuz ile birden fazla hoparlörde aynı anda müzik oynatımı yapabiliyorsunuz.444

3- HomePod için Stereo Desteği Geldi!

HomePod için stereo desteği ile tam iki farklı HomePod’u tek hoparlör gibi tekini sağ, diğerini ise sol olarak kullanabileceksiniz.

Diğer gelecek özellikler neler?

iOS 11.4 güncellemesi iOS 11’in son büyük güncellemesi olacağı ve 4 Haziran 2018’de WorldWide Developer Conference’da tanıtılacak iOS 12’ye dahil edilecek. Şimdiye kadar Apple’ın Siri’nin kilit ekranındaki gizli mesajların okunmasına neden olan hatanın düzeltileceği iddia ediliyor. Ancak iOS 12’ye dek daha fazla özelliğin gelmesi beklenmiyor.