iOS 11 3 1

İOS 11.3 güncellemesi ne zaman çıkacak, güncelleme ne getiriyor?

Apple’ın yeni iOS 11.3 güncellemesi için kullanıcılar gün saymaya başladı. Açıklamalara göre performans  artışı, hata düzeltmeleri ve yeni özellikler sunacak olan güncelleme ne zaman çıkacak? İşte iOS 11.3 güncellemesi çıkış tarihi ne zaman?

iOS 11.3 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

Kısa süre önce Shure, Twitter hesabı üzerinden iOS 11.3 güncellemesinin haftaya çıkacağını ifade etti. Ayrıca yeni güncellemenin aksesuar düzeltmesi uygulayacağı iddia ediliyor.

Shure, iPhone 8 ve iPhone X için birçok mikrofon şikayeti alıyorsa, Apple bu sorunları düzeltecektir ve  şirkete gün vermiş olabilir. Yinede şirketin kullanıcılarını rahatlatmak içinde böyle bir açıklama yapmış olma ihtimali var.

ios 11 3

 

Bir diğer konu ise geçtiğimiz hafta iOS 11.3 beta 3 güncellemesi başladı. Güncellemeyle beraber yeni animojiler, sağlık kayıtları, iMessage ticari özellik, batarya sağlığı için ek gösterge ve diğer birçok özellik geliyor.

Apple’ın aslında bu güncellemeyi daha önceden bahar ayında çıkacağını işaret ettiğini belirtelim. Şirketin geçmişine baktığımızda 20 Mart ile 21 Haziran arası düşünülüyor.

Yinede Apple, iOS 11.3 güncellemesini erken sunabilir.