FPS oyunu arayanlara müjde: Insurgency tamamen ücretsiz oldu

Farklı oyun yapısı ve gerçekçiliğiyle ön plana çıkan Insurgency, Steam üzerinden kısa süreliğine ücretsiz. Oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın.


Yalnızca dört sene önce piyasaya sürülen ve Steam kullanıcılarının neredeyse tümünden olumlu not almayı başaran Insurgency, kısa süreliğine tamamen ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu. İsyancılar ve güvenlik güçleri arasındaki çatışmayı konu alan oyun, farklı nişan sistemi ve 40’ın üzerinde silahıyla Steam’deki en iyi FPS oyunlarından birisi olarak görülüyor. Oyun, CS:GO gibi popüler FPS oyunlarından farklı olarak vurulan oyuncuların belirli sürelerde yeniden dirilmesini sağlıyor. Her iki takım da en çok kişiyi vurarak karşı takımın yeniden dirilme hakkını tüketmeye çalışıyor. Aynı zamanda görevlerin tamamlanmasıyla yeni haklar da kazanılabiliyor.

Gerçekçi yapısıyla dikkat çeken oyun, birçok bilgisayarın kaldırabileceği düzeyde düşük sistem gereksinimlerine sahip. Yalnızca 48 saat süreyle ücretsiz olarak edinilebilen oyunun Steam sayfasına buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilir ve hem sistem gereksinimlerine göz atabilir, hem de oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyunu indirmeyi düşünmüyorsanız bile kütüphanenize eklemeniz, ücretsiz indirme fırsatından yararlanmanızı sağlayacaktır.