Instagram’da Video Etiketleme Nasıl Yapılır?

Fotoğraf ve video paylaşma konusunda en çok aktif olan uygulama İnstagram ’dır. Hal böyle olunca paylaşılan şeylerin insanlarla etkileşimi oldukça önemlidir, etiketleme de etkileşimi artırabilir. Instagram’da video etiketleme nasıl yapılır? Sorusu üzerinden konumuza devam edeceğiz, aslında oldukça basittir ancak web sitesinden yapıyorsanız videonun yüklenmesi biraz uzun sürebilir.


Video Etiketi Nasıl Yapılır?

Instagram uygulamasını açtığınızda en alt bölümde paylaşım butonu olacaktır, butona tıklayarak galeri tarzda seçme ekranını açabilirsiniz. Bu ekrandan seçenekler kısmına girip, paylaşmak istediğiniz videoyu seçmeniz gerekecektir. Daha sonra ise ileriye tıklayıp, son ekrana geleceksiniz. Bu ekranda konum ve kişileri etiketle gibi seçenekler vardır, buradan kişileri seçip videoya etiketleyebilirsiniz.

Video Etiketi Karşı Tarafa Nasıl İletilir?

Videoda etiketlediğiniz kişiye doğrudan bildirim gider ve anında haberdar olur. Profilinde gözükmese de etiketlendiğiniz paylaşımlarda görebilirsiniz. Etiketleyen kişiyi takip etmeyen biri bu videoyu göremez. İnstagram her geçen gün kendini yenileyen bir sosyal platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı video etiketleme dahil olmak üzere çok sayıda farklı hizmetleri de kullanıcılarına sunmaktadır.