Instagram’da Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

En popüler sosyal platformlar arasında yer alan Instagram, mesajlar bölümünde yapılan güncellemeler sonrasında kullanıcıların Instagram son görülme zamanlarını göstermeye başladı. Bu duruma kullanıcıların gösterebileceği tepkiyi de göz önüne alan Instagram, son görülme’yi kapatma şansını da kullanıcılarına sunuyor.


Instagram son görülme nasıl kapatılır diye merak ediyorsanız, bunu nasıl yapabileceğinizi aktarmaya çalıştık.

Çevrimiçi seçeneğinin Instagram’a gelmesi ile birlikte, yeşil Nokta’yı söndürmek kişiler için önem kazandı. Kişiler için Instagram’da görünmez olmanın önem kazanması nedeni ile sizlerle “Hareket Durumunu Göster” özelliğini nasıl kapatacağınızı paylaşacağız.

Arkadaşlarınızın en son ne zaman aktif olduğunu görmenizi sağlayan bu özelliği birçok kullanıcı tarafından kullanılmak istenmiyor.

Instagram son görülme kapatma nasıl yapılır?

Kullanıcıları rahatsız eden bu özelliği devre dışı bırakmak için yapılması gerekenler aslında oldukça basit. İlk olarak Instagram uygulaması içerisinde yer alan Ayarlar bölümüne giriş yapıyoruz.

Sonrasında ise alt kısımda yer alan ‘ Hareket Durumunu Göster ‘ seçeneğini devre dışı bırakıyoruz. Böylece Instagram’ın son görülme özelliğini kapatma işlemini başarıyla tamamlıyoruz.

Bu özelliği kapatırsanız arkadaşlarınızın da son görülme zamanlarına ulaşamayacağınızı da belirtelim.