Instagrama iki kisilik canli yayin ozelligi geliyor Ekran ikiye bolunecek1

Instagram’a iki kişilik canlı yayın özelliği geliyor, Ekran ikiye bölünecek!

Sosyal paylaşım uygulaması olan Instagram, kullanıcıların ilgisini çekecek bir yeni özelliği daha platforma eklemeyi planlıyor.

Instagram her geçtiğimiz gün yeni bir özelliği bünyesine katmaya çalışıyor. Kullanıcılar ise bu durumdan memnun bir şekilde beğenilerini blog sayfası üzerinden ifade ediyor. Şuan için test aşamasında olan yeni özellik kullanıcıları bu sefer daha fazla memnun edecek gibi duruyor.

Test aşamasında olan özellik çoklu yayın özelliği yani iki kişilik yayın olarak ifade ediliyor. Yeni özellik kullanıcıların canlı yayın sırasında arkadaşlarınızı yayına davet edebilme imkanı sunuyor.

Instagrama iki kişilik canlı yayın özelliği geliyor Ekran ikiye bölünecek

Ekran ikiye bölünecek!

Çok yakın bir zamanda gelecek olan bu özelliğin çalışma şekli şu şekilde. Canlı yayın yapan kullanıcı istediği arkadaşına davet göndererek yayına davet ediyor. Davetiye giden arkadaş daveti kabul ettiği taktirde yayına girebiliyor. Ardından uygulama ekranı ikiye bölünüyor ve iki kişilik yayın oluyor. Bu bakımdan iki kişi aynı yayında sevenleriyle buluşuyor.

Aslında buna benzer bir özelliği Facebook geçtiğimiz mayıs ayında Facebook Live’a katmıştı. Instagram’a gelecek olan bu özellik ise şimdiden güzel bir özellik olarak yorumlanıyor.