instagram hashtag hikayeleri 1

Instagram’a Hashtag ve Yer Hikayeleri Özelliği Geliyor

Günümüzde en fazla zaman geçirdiğimiz sosyal medya uygulaması Instagram’a kısa süre sonra yeni bir keşfetme özelliği gelecek!

Instagram kısa süre önce kendi blog sayfası üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte Keşfet sekmesi için iki yeni özelliği ekleyeceğini duyurdu. Bu bakımdan Hashtag hikayeleri ve Yer hikayeleri adında iki farklı yeniliğin geleceğini belirtelim. Instagram‘a tam olarak bu özelliklerin ne zaman geleceği bilinmese bile, iki yeni özellik keşfet sekmesinde kendini gösterecek. Özelliklere baktığımızda bundan böyle ilginizi çekmi olan hastaghler ile arama yapacak ve o hikayeleri görebileceksiniz.

Instagram Web

Özelliklerden ikincisi olan Yer hikayeleri olarak açıklanmıştı. Bu özellik ile beraber isminden de anlaşılacağı üzere birçok mekanlar için arama yapılabilecek. İki özelliğinde keşfet sekmesinde yer alacağı artık kesin. Bu bakımdan burada ki hikayelere göz atarak diğer insanları tanıyacak ve iletişim gerekliyse iletişim kurulabilecek.

Android ve iOS kullanıcıları cihazlarında yer alan Instagram sürümünü 10.22‘ye güncelledikleri halinde yer hikayelerini şimdi kullanilecek olsalar da Hashtag hikayeleri özelliği ise önümüzdeki günlerde gelmesi beklenen bir yeni güncellemeyle kendini gösterecek.