Instagrama gelen yeni ozellik ekran goruntusu alanlari ihbar ediyor 1

Instagram’a gelen yeni özellik ekran görüntüsü alanları ihbar ediyor!

Instagram’da ekran görüntüsü alan kişilere kötü haber! Bundan böyle hikayelerde ekran görüntüsü alırsanız kaşıya bildirim gidecek. İşte detaylar…

Instagram’a kısa süre önce gelen güncellemeyle birlikte artık Hikayeler sekmesinde yer alan görüntülerin ekran görüntüsünü alırsanız kullanıcılar bundan haberdar olacak. Yani karşı tarafa bir bildirim gidecek ve bu kişi sizin görselinizin kaydını yaptı. Instagram elbette kullanıcılarına sürekli yeni bilgiler sunmaya çalışıyor. Bugün gelen yeni güncelleme ise Instagram Hikayelerine geldi.

Ekran Görüntüsü Alanlar Tekrar Düşünsün!

Bundan böyle Instagram hikayelerinde gezinirken, eş, dost ve arkadaş gibi takipleştiğiniz kişilerin hikayelerine artık fotoğraf ve video ile cevap vermek bile mümkün. Yetkililer her geçen gün kullanıcılar ne istiyorsa onu sunmaya çalışırken, gönüller artık daha mutlu. Instagram’da hikayelere birçok yenilik getiren sosyal dev, şimdi ise bir kişi sizin hikayenizin ekran görüntüsünü aldığında size bildirim gönderecek yeni güncellemeyi kısa süre önce getirdi.

Instagrama gelen yeni özellik ekran görüntüsü alanları ihbar ediyor

Android ve iOS kullanıcıları için eş zamanlı gelen ve aktif bir şekilde kullanıma geçen yeni özelliği henüz kullanmadıysanız eğer, mağazalarınızdan indirip kullanabilirsiniz. Her an daha fazla yol kateden Instagram artık ekran görüntüsü alanları korkutacak gibi duruyor.