Instagram Dukkan 1

Instagram: Yeni Kamera Tasarımı, Bağış Etiketleri Ve Dükkan

F8 konferansında, Facebook yakında Instagram’da olacak bazı yeni özellikler gösterecek. Özellikle tümleşik kamera uygulaması için büyük değişiklikler var, ancak bağış etiketleri de dikkat çekici.

Yeni Kamera Özellikleri

Entegre kamera çok daha renkli olacak. Bu sadece efektler ve çıkartmalar kullanmak daha kolay olmayacak ayrıca, yeni bir “Oluşturma Modu” bir fotoğraf veya video içermeyen yazılar oluşturmayı kolaylaştırıyor. Yeni kamera önümüzdeki haftalarda dünya çapında satışa sunulacak.

Çıkartmalarla Bağış Topla

Bağış etiketi, bir öykü ile bağış toplama işlemini kolaylaştırır. Bunlar normal etiketler kadar kolay yerleştirilebilir, öyküyü gören herkes parmağınızla basit bir dokunuşla herhangi bir miktarda bağışta bulunabilir. Ödeme sürecinin nasıl yürüdüğü henüz belli değil, örneğin, amaç kar amacı gütmeyen bir şirket olmasa da kişisel bir şey olsa bile Instagram’ın bağışlardan hiçbir pay almadığı açık. ABD’de bu özellik şu anda hazır, Avrupa’da lansman tarihi henüz belli değil.

Instagram Bağış

Doğrudan Instagram’da Alışveriş Yapın

İşletmeler ve ünlüler gelecekte ürünleri çok daha kolay satabiliyor olmalılar. Daha önce olduğu gibi biyografideki bir bağlantıya atıfta bulunmak yerine, mallar doğrudan üründen doğrudan satın alınabilir. Özellik önümüzdeki hafta bazı hesaplarla test edilecek, küresel lansman için henüz bir tarih belirlenmedi.