Instagram soru stickerı

Instagram “soru stickerı” isimli yeni özelliğini kullanıma sunuyor

Instagram‘ın yeni özelliği olan soru stickerı, paylaşılan fotoğraflara, videolara veya hikayelere çeşitli sorular eklenebilmesini mümkün kılıyor.


Instagram, kullanıcılarının paylaşım yapmasını sağlama ve diğer kullanıcılarla etkileşime geçmesine yardımcı olma amacıyla elinden geleni ardına koymuyor. Sosyal paylaşım sitesi, şimdi de kullanıcıların dikkatini çekebilecek soru stickerı özelliğini tanıttı. İsminden de anlaşılabildiği üzere soruların yer aldığı stickerların kullanılabilmesini mümkün kılan özellik, paylaşım yapmayan kullanıcıları da teşvik edecek.

Instagram soru stickerı

Fotoğraflara, videolara ve hikayelere eklenebilen soru stickerlarının çalışma mantığı çok basit. Tek yapmanız gereken şey stickerlar bölümünden bu yeni stickerı seçmek ve paylaşımınızın üzerine herhangi bir soru yazmak. Paylaşımınızı kontrol eden kişiler, bu sorularınıza bir cevap verebilir veya yukarıdaki örnekte görebileceğiniz gibi istediğiniz şekilde size soru sorabilir.

Instagram soru stickerı

Paylaşımın sahibi, stickera kimlerin yorum yaptığını görebiliyor ve cevap verdiğinde her kullanıcı kendi cevabını görüntülüyor. Yeni özelliğin bugün Android ve iOS’te kullanıma sunulacağı paylaşıldı.

Kaynak