Instagram Saldırgan Yorumları Gizle

Instagram Saldırgan Yorumları Gizle Özelliğini Duyurdu

Bir süredir hikayeler bölümünde yaptığı güncellemelerle adında söz ettiren Instagram, son olarak yeni bir güncelleme sistemi daha duyurdu. Bu kez farklı bir güncelleme duyuran uygulama Instagram Saldırgan Yorumları Gizle sistemini kullanıma açtı. Peki yeni sistemin ayrıcalıkları neler? Ne zaman güncelleme yayınlanacak? İşte detaylar.

Instagram, yorum sistemi adına en iyi geliştirmeleri yayınlanan uygulamalardan biri olarak biliniyor. Sürekli olarak güncellemeler yayınlayan ve bu güncellemelerle beraber yorum sisteminin güvenliğini arttırmayı amaçlayan uygulamanın son olarak ise şiddet içerikli yorumlar için yeni bir sistem üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Doğrudan uygulama tarafından duyurulan yeni özellik, Instagram Saldırgan Yorumları Gizle sisteminin tüm detayları ve nasıl işeyeceği de belirtildi. Yayınlanan yeni güncelleme hakkında doğrudan Instagram tarafından verilen bilgiler neler? Daha detaylı olarak ele alalım.

Instagram Saldırgan Yorumları Gizle Sistemi

Öncelikle güncellemeyle beraber Instagram Saldırgan Yorumları Gizle sisteminin sadece belli bölgelerde teste girdiğini belirtelim. Öyle ki güncelleme yayınlanmış olsa bile şu an için güncellemenin sadece İngilizce dilinde destek verildiği görülüyor. Bunun dışında herhangi bir dil için ne zaman desteğin açılacağı konusunda bir bilgi verilmedi.

Instagram Saldırgan Yorumları Gizle

Ülkemizde de söz konusu özelliğin ne zaman kullanımda olacağını haliyle bilemiyoruz. Şimdilik sadece Instagram Saldırgan Yorumları Gizle özelliği İngilizce dilinde kullanılabilir. Bunun dışında yeni özelliğin nasıl çalıştığı hakkında bilgilere geçelim. Söz konusu özellik yorumlar üzerinde çalışacak. Eğer paylaşımlarınızda yer alan içeriklerde şiddet içerikli ya da kötüye kullanım amaçlı ifadelere yer verilecek olursa Instagram bunu doğrudan engelleyebilecek. Otomatik olarak bu tip yorumlar engelleneceği için kullanıcılar olumsuz mesajlardan kurtulmuş olacak.

İlk olarak yeni filtre özelliği ve hemen sonrasında gelen Instagram Saldırgan Yorumları Gizle özelliği sonrasında uygulamanın yorum sistemini tamamen tek eline alacağı gösteriliyor. Yeni özelliğin kullanımına geçilmiş olsa da şu an için dediğimiz gibi ülkemizde bu özellik kullanılamayacak. Özelliğin kullanımı içinse sadece Instagram yorum ayarlarına gitmek ve Instagram Saldırgan Yorumları Gizle özelliğini açık konuma getirmeniz yeterli olacaktır. Şimdi merakla yeni özelliğin ülkemizde ne zaman kullanıma gireceği merak ediliyor. Bu konuda Instagram açıklamalarını beklemek gerek.