Instagram ipuclari 1

Instagram Püf Noktaları ve Avantajlarından Yararlanmalısınız

Instagram, takiplerini büyütmeleri, markalarının erişimlerini arttırmaları ve gelir akışlarını artırmaları gereken şirketler ve kişilikler için en iyi platformlardan biridir. Facebook dahil, herhangi bir sosyal platformun en yüksek olduğu% 2.2’lik bir etkileşim oranına sahip.

Her şey bir işletme profili oluşturmakla başlar. Oradan, Instagram profilinizden en iyi şekilde yararlanmak için, daha önce başkalarının kullandığı birkaç özel numaraya ve kesmeye ihtiyacınız olacak. Şimdi bu 10 püf noktadan faydalansanız iyi olur!

Üçüncü Taraf Analytics Aracı Kullanın

Birçok Instagram kullanıcısı, tipik Instagram analitik panosundan daha ayrıntılı rakamlar ve bilgiler göstermek için tasarlanmış üçüncü taraf araçların olduğunu anlamıyor. Takipçiler, beğeniler, hedef kitle demografisi, yayınlanacak popüler zamanlar, rakip bilgileri, markalardan bahsedenler ve daha fazlasıyla ilgili sayıları içeren oldukça ayrıntılı bir Instagram analizi raporu alabilirsiniz.

Instagram Püf Noktaları

Bu, takiplerini artırmak ve markalarını büyütmek isteyen Instagramciler için bir zorunluluktur. Nerede olduğunuzu bilmiyorsanız nereye gideceğinizi bilemezsiniz ve ayrıntılı bir analiz raporu hedeflerinizi belirlemenize ve elde etmenize yardımcı olur.

Yorumlarda Hashtag Gönder

Instagram hesabınızı kolayca keşfedilebilir hale getirmek için hashtag kullanmak için en iyi yerdir. Instagram genellikle yayın sayısını 30 ile sınırlar, ancak daha fazla şey eklemek istiyorsanız bir boşluk var: yorumlara ekleyin.

Bu numara ile bir yorumda 30 hashtag, daha sonra da 30 yorum ekleyebilirsiniz. Orijinal başlığında herhangi bir etiket bulunmadığından emin olun, aksi halde 60’ın tamamını ekleyemezsiniz.

Biyo Yazı Tipini Değiştir

Biyonunuzun, diğer herkesle aynı şekilde görünmesi gerekmediğini biliyor muydunuz? Biyo’nuzu oluştururken göze çarpmasını sağlamak için özel bir yazı tipi kullanabilirsiniz.

Bunu yapmak için, LingoJam gibi bir araç kullanarak, çok daha güzel bir sonuç elde etmek için Instagram profilinize bağlanır. Görünümü tamamlamak için emojiyi ve harika bir profil fotoğrafı ekleyin.