Instagram Web

Instagram Web Mobil İnternet Paylaşımı Geldi

Instagram’ın güncellemelerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak bir koleksiyon, çevrim dışı gibi birtakım özellikler alan uygulamanın bu kez ise web sürümleri için yeni bir güncelleme geldi. Gelen yeni güncelleme sonrasında artık Instagram Web üzerinden de uygulamaya gerek kalmadan paylaşım yapmak mümkün olacak.

Facebook’un inadından başlayan güncellemelerle beraber rakip sosyal medya uygulamalarında ne kadar farklı sistem varsa Instagram’a eklenmiş haliyle uygulama her yönünden güçlendirilmişti. Söz konusu güncellemelerden sonra Instagram’ın yapısında da değişiklikler oluşturulurken yeni güncellemelere belli aralıklarla sürekli yeni özelliklerde eklenmeye başladı. Ardı ardına yeni seri güncellemeleri duyuran Instagram’ın bu noktada geçtiğimiz günlerde de bir yenilik daha duyurdu.

Instagram tarafından yapılan açıklamalardan sonra artık yine bir sistem değişikliği yapıldığı ve bu kez Instagram’ın çok daha işlevsel hale geleceği belirtildi. Bu kez duyurulan sistemle beraber Instagram web sürümünde de paylaşım yapılabileceği belirtildi. Tabi bu noktada da belli başlı sınırlamalar olduğunu söylemek gerekiyor. İşte yeni sistem için geçerli olan o sınırlamalar ve yeni Instagram Web sisteminin detayları.

Instagram Web

Instagram Web Sitesinden Paylaşım Özelliği

Duyurulan yeni özellik Instagram Web sitesi üzerinden paylaşımlar yapılmasına izin verecek. Fakat doğrudan bilgisayarınız üzerinden tarayıcınıza girerek Instagram Web üzerinden paylaşım yapamayacaksınız. Bunun yerine Instagram Mobil Web site üzerinden paylaşımlar yapılacak. Doğrudan Instagram mobil sitesine girip buradan ise Instagram Mobil Web üzerinden kullanıcı giriş yaparak standart paylaşımları yapabileceksiniz. Uygulama üzerinden yapılan paylaşımların aynı şekilde mobil site üzerinden de yapılacağının açıklanmasıyla beraber Instagram kullanımının iyiden iyiye artması da bekleniyor.

Öyle ki yeni sistemle beraber artık sosyal medya uygulamasını kullanmayı tercih eden kullanıcıların illa ki uygulamayı indirmek zorunda kalmayacak. Bunun yerine doğrudan web sürüm üzerinden kullanım yapmanız mümkün olacak. Şimdilik Instagram Web üzerinden paylaşım özelliği sadece akıllı telefonlar üzerinden kullanılabiliyor. Yani diğer bir söylemle Instagram mobil sitesi üzerinden paylaşım yapılmasına olanak sağlanıyor. Web sürümünün kullanımının da oldukça basit olması ve paylaşımlarda tüm özelliklerin kullanılabiliyor olmasıyla beraber kullanıcıların Instagram Web üzerinden paylaşım yapmaya daha da ilgi göstereceği düşünülüyor. Gösterilen ilgiye göre uygulamanın doğrudan web sürümünden de paylaşım yapmasına izin verileceği belirtiliyor.

Bir önceki yazımızda Snapdragon 630 işlemcileri hakkında bilgi alabilirisniz.