instagram bir hikayede iki fotograf 1

Instagram Hikayesine Birden Fazla Fotoğraf Nasıl Eklenir ?

Hepimiz Instagram hikayelerini nasıl tek resim ekleyeceğimizi biliyoruz. Ancak Instagram hikayelerine nasıl birden fazla resim eklenir? Burada sizi tam olarak nasıl yapacağınızı adım adım ilerleteceğiz. Daha da iyisi, bu basit talimatlarla, tüm işlemi Instagram uygulamasının içinden tamamlayabilirsiniz.

Resimlerinizi Seçme

Öncelikle, ekranınızın sol üst köşesindeki kamerayı tıklatarak Instagram hikayelerinizi açmanız yeterlidir. Ya da aktif başka hikayeniz yoksa, Instagram profil simgenizdeki artı işaretini tıklayın.

Ardından, ekranınızın sol alt köşesindeki resim simgesine tıklayın. Bu, telefonunuzun kamera rulosunu açacaktır.

Şimdi, görüntü galerinizin üstünde, ekranın sağ üst köşesindeki multiple çoklu seç’i tıklayın.

Son olarak, Hikayelere yüklemek istediğiniz her resmi seçin. Seçtiğiniz her görüntü için, yanında bir sayı belirir. Bu numaralar, resimlerinizin yükleneceği sıraya karşılık gelir.

Örneğin, yanında 1 olan bir resim ilk önce, 2 tanesi ikinci görünecektir. Bu siparişi önizlemek için ileri tıklayın ve her biri arasında geçiş yapın. Bu görüntülerin sıralı olmasından memnun değilseniz, yalnızca geriye gidin, seçimlerini kaldırın ve her birini tercih ettiğiniz sırayla tekrar seçin.

Instagram Çoklu Fotoğraf Ekleme

Instagram ile Tek Bir Instagram Hikayesine Birden Çok Fotoğraf Ekleme

Görüntünüzü seçmek için yukarıdaki adımlara çok benzer, sadece ekranınızın sol üst köşesindeki kamerayı tıklayın ya da doğrudan Instagram profil simgenizi tıklayın.

Sonra, resminizi seçin, ardından ekranınızın sağ üst köşesindeki çıkartma sekmesine tıklayın.

‘Resim seç’ etiketini bulmak için kaydırın. Bu, daha sonra kamera rulonuzu tekrar açacaktır. Burada istediğiniz görüntüyü seçebileceksiniz. Daha sonra, Instagram Story ekranınızdaki boyutunu ve konumunu ayarlayın.

Nihai Instagram Hikayesinden memnun kalana kadar ‘resim seç’ etiketini tekrar tekrar tekrar açarak, istediğiniz kadar resim ekleyin.