Instagram Hikayeleri artik mobil webden paylasilirken Masaustu Webden gorulecek

Instagram Hikayeleri artık mobil web’den paylaşılırken, Masaüstü Web’den görülecek!

Instagram, hikaye özelliğini bir kez daha geliştirdi. Platformun amacı kullanıcıların göstermiş olduğu ilgi karşısında Hikaye özelliğine yeni artılar kazandırmaktı. Şimdi ise platform artık mobil web’den hikaye paylaşımını ve masaüstü web’den hikayeleri görmenizi sağlıyor. Instagram‘ın arttırılmış gerçeklik maskeleri ile hem fotoğraf hem de video paylaşımına izin verdiği hikaye özelliği her geçen gün gelişmeye devam ediyor.

Bugün gelen yeni özellikle beraber mobil web üzerinden Instagram Hikayeleri yayınlanabilecek. Daha önce mobil kullanıcılar sadece uygulama içerisinden hikaye paylaşımı yapabilirken, şimdi kendi mobil tarayıcıları üzerinden hikaye paylaşımı yapabilecek. Ayrıca masaüstü web kullanıcıları siteye girip paylaşılan hikayeleride görebilecek.

Instagram Hikayeleri artık mobil webden paylaşılırken Masaüstü Webden görülecek1

Kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar, sol üst köşede bir kamera simgesi görebilecek ve tıpkı uygulamadaki gibi hikaye paylaşımı yapabilecek. Instagram’ın açıklamalarında ise bu özellikle gelen başka bir özelliğin olmadığı belirtildi. Hem mobil web hem de masaüstü web için gelen yeni hikaye özelliği tebrik edilebilir bir ek olarak geliyor.

Ayrıca, yayınlanan yer imi simgesine dokunarak, ekranın sağ üst köşesinde yer alan Kaydedilen gönderile erişmek mümkün. Masaüstü web’e gelen tüm özellikler şuan aktif bir şekilde çalışıyor. Masaüstü ile hikayelere bakan kullanıcılar ekranın dikey bir görünüm aldığı ve yan tarafların siyahımsı bir renkle kaplandığını görüyor.